Szabó Tímea független parlamenti képviselő tette fel a sokakat érdeklő kérdést Polt Péter legfőbb ügyésznek, hogy Magyarországon miért nem történt semmi érdemi lépés az elmúlt években a 4-es metró ügyében, miközben az EU-s OLAF már le is zárta a saját vizsgálatát. Polt Péter ügyészsége megpróbálta elmagyarázni, miért nem megy az nekünk, ami az EU-nak viszonylag simán.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Sokk tippen lenne, de az inkompetencia a legtalálóbb és a bűncselekmény hiánya a másik.
solidedge
Azért, mert a nyomozásnak a 2018-as választás előtt kell nagyot durrannia. A baloldali politikusokra rá lesz kenve az összes lopás. Igaz hogy 2018 után ezek az állítások mind hamisnak fognak bizonyulni, de ez már senkit sem fog érdekelni.
Béla333
Szerintem először úgy gondolta a maffia csapat vezérkara, hogy lopott az MSZP-SZDSZ, de 2010 után lopott a Fidesz is a 4-es metró ügyeinél, így a régi megbízható módszert vették elő: ha lopott pénz kerül ide is meg oda is, akkor a hallgatólagos egyezség szerint nem bolygatják egymás bűncselekményeit.
Ebbe a békés idilli lopkodásba rondított bele az OLAF a hülye vizsgálatával, így a választások közeledvén lehet bűnbakot találni!
De senki ne aggódjon (ahogy Gyurcsány is mondta egy másik alkalommal:) senkinek nem kell börtönbe menni!
Eltelik a 2018-as választás és ez az ügy is szépen lecseng majd, mint a többi, amiben mindkét banda nyakig sáros volt.
Lásd Simon Gábor ismeretlen eredetű százmilliói is milyen szépen lecsengtek! (Vajon van már Simon ügyében ítélet? Ki tudja?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.