Ha közvélemény-kutatóknál a választások előtti hónapokban tendenciózusan vezetsz, akkor készülsz a kormányzásra. Ha a választások előtt pár héttel már szinte tuti kétharmados győzelmet mutatnak a felmérések, akkor már biztosan tudod, hogy kikkel és mit is fogsz majd csinálni. Ha hülyére nyerted magad az első fordulóban, akkor utána már szinte percre kiszámított forgatókönyved van a hatalomba lépésre és a következő hónapok történéseire. Stratégiával, nevekkel és pozíciókkal. Ha a második fordulóban végül szinte megnyersz mindent, amit csak lehet, akkor már ugrásra készen várod, hogy végre megvalósíthasd a terveid. De ha mindezek ellenére a választások után egy héttel még mindig nincs programod, pontosabban nincs semmi olyan, amit nyilvánosságra hoznál belőle, ha a minisztereidet nem tudod, vagy nem akarod, csak napokon át, csepegtetve megnevezni, akkor viszont teljesen biztos, hogy egy szánalmas kis színjátékot játszol, és hülyének nézed mindazokat, akik rád szavaztak. Vagy...

Forrás: sokkaljobb.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
@Cefi: ez a tróger többre képes lásd a tegnapi meg nyilatkozását a Sándor Máriás hozzászólására gondolok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@szaboria1: És? Ez a köcsög harminc éve besúgó. Ez bizonyítja, hogy milyen elvtelen, pénzért mindenre kapható szarházi. És az egyéb bűneiről nem is beszélve. Teljesen mindegy mikor követte el.
aremy
@Cefi: Miépes már nem de Jobbikos még lehet?ha már nem lesz hova kötnie a bicaját.
Cefi
@aremy: Mint az köztudott, azért rühellem ezt a genetikai hulladékot, mert beteg embereken szórakozik, válogatlanul, mid testi, mind mentális is legyen az. Ez a Sándor Mária ügy pedig pont az i-re. Addig nem nyugszom, amíg nem kapja meg a büntetését. Vagy így, vagy úgy.
aremy
@Cefi: ha módod van rá adjál neki.
Cefi
@aremy: Sokan pályáznak rá. Ami késik, nem múlik.
Clavigo
Kegyes Urunk a legjobb haverjároól ( is ) jelentett...mint " társadalmi kapcsolat "...by Simicska..A nyaloncain meg nem is érdemes csodálkozni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.