Azt mondja az MSZP-DK sunyikoalíció, hogy azért nem segítenek az olimpiai aláírásgyűjtésben, mert 1, a Momentumosok ezt kérték és, mert 2, „nem akarnak rátelepedni”. Én meg azt mondom, hogy hazudtok, mint a vízfolyás.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Béla333.!
Nálad már kezd rögzülni az MSZP - Dk paranoia. :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Ebből gondolom, hogy esetleg nem is olvastad el a cikket, mert ebben ez szerepel:

"Állítják, hogy mindez a Momentum kérése volt, azonban úgy tudni, hogy egyeztetés az MSZP/DK és a Momentum között nem is volt. Az MSZP/DK politikusai az állítólagos kérést a távolmaradásra a Momentum vezetőivel készült interjúkban velük szemben megfogalmazott kritikákból – esetleg a madarak röptéből és egy áldozati borjú beléből - olvashatták ki, hiszen nyilatkozataikban is azokra hivatkoznak (azokat a cikkeket, amelyben a Momentum kéri és/vagy megköszöni a pártok segítségét ezek szerint nem olvasták)."

De ha te úgy tudod, hogy a Momentum azt kérte egy egyeztetés során, hogy nekik ne segítsen az MSZP vagy a DK aláírásokat gyűjteni, akkor azt légyszíves tárd elénk!
Béla333
@szaboria1: 08.31
És még egy hogy a Momentum nem mondta hogy egyedül akar gyűjteni:

"Még el se kezdődött az aláírásgyűjtés az LMP és az Együtt felkínálta a segítségét, amelyet a Momentum köszönettel elfogadott. "

A nulladik pillanatban! Az MSZP meg:

"Az MSZP arról is hazudik, hogy elkezdtek gyűjteni, hiszen a gyűjtőpontjaikról közzétett térképeken pártirodák vannak, ahol egyrészt eddig is aláírhattak a tagjaik, másrészt ez lópikula, nem gyűjtés, még a tagjaiknak is csak egy szűk részét érik el vele (tegye fel a kezét, aki sűrűbben fordul meg MSZP pártirodában, mint forgalmas közlekedési csomópontokban)."

Szerintem ez csak alibi dolog az MSZP részéről! Hogy ők is mosolyoghassanak a dobogón!
szaboria1
@Béla333: Olvasd el a momentum oldalát csak aktivitásokat kerestek. Nem pártokat.
Nessy
Béla333.!
Nálad már kezd rögzülni az MSZP - Dk paranoia. :-))
Béla333
@Nessy: 08.57
Gondolod, hogy pl. ezt a cikket is én írtam?
Nem lehet hogy már egyre többen látnak át a szitán?
Az MSZP/DK Fidesz közeliségén?
Béla333
@szaboria1: 08.53
Gondolod, hogy egy ilyen, sok embert érintő aláírásgyűjtésben csak akkor lehet egy Parlamenti pártnak részt venni, ha a kezdeményező (Momentum) a honlapján felszólítja erre a pártokat?
Akkor az LMP és az Együtt nem is jelentkezett a Momentumosoknál, hogy ők is gyűjtenének, vagy ez így szerinted nem működik?
Komolyan nem értelek!
Miért nem lehet kimondani az igazat?: Az MSZP-nek és a DK-nak az az érdeke, hogy a lenyúlható pénzek miatt megvalósuljon az egyébként az ország teherbíró képességéhez túl nagy falat Olimpia?! Akkor is, ha a Fidesz lenne kormányon, hátha hullik valami kis morzsa és akkor is, ha addig eltakarítja valaki a Fideszt?!
Ilyen mondvacsinált indokokkal jössz, hogy a Momentum honlapján nem kérték fel az MSZP/DK-t, hogy segítsenek?!
Röhej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.