Azt mondja az MSZP-DK sunyikoalíció, hogy azért nem segítenek az olimpiai aláírásgyűjtésben, mert 1, a Momentumosok ezt kérték és, mert 2, „nem akarnak rátelepedni”. Én meg azt mondom, hogy hazudtok, mint a vízfolyás.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Béla333.!
Nálad már kezd rögzülni az MSZP - Dk paranoia. :-))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Közben meg egyes MSZP/DK-s képviselők meg megszavazták a Fővárosi Közgyűlésben, hogy NE vonják vissza az olimpiai pályázatot, tehát lényegében kiálltak az Olimpia megrendezése mellett!
szaboria1
@Béla333: Béluska látom te hiszel az Indexnek.. Akkor Szanyi kihez is tartozik mert gyűjtött nekik aláírást.
Még egy érdekesség egy 2016-ban megalakult KFT vetet meg ami köztudott megint a fideszhez közelálló lett. Ki is ez a BÁN ZOLTÁN?
Béla333
@szaboria1: 08.03
Látom nem is olvastad el a cikket, mert Szanyi szerepével kapcsolatban ott van a válasz is!
Javaslom, hogy előbb olvasd el, amihez hozzászólsz!
A beírásod második részében írt érdekesség (lehet hogy mert még reggel van, kv még most jön!) számomra érthetetlen!
Béla333
@szaboria1: 08.03
Még egy: az MSZP/DK politikusok szavazatait nem az Index írta meg:

"Bár pártjaik igyekeznek ráülni az olimpiáról szóló népszavazás sikerének rollerjére, ennek ellenére Hajdu László (DK), Karácsony Gergely (P), Horváth Csaba (MSZP), Gajda Péter (MSZP) és Tóth József (MSZP) nem szavazta meg, hogy a Főváros vonja vissza az olimpiai pályázatot!"
reflektor.blog.hu/2017/01/25/ezek_leszerepeltek

Szerintem ne mentsd a menthetetlent, de ahogy gondolod!
szaboria1
@Béla333: Én midig elolvasom a cikkeket. Bocsika Momentumosok kapták meg az engedélyt az aláírás gyűjtésre volt egy kijelentés maguk akarnak gyűjteni de úgy látszik egy hét után rájöttek kellene a segítség. Ja és ne feledd csak budapestiek aláírást fogja a választó bizottság elfogadni .
Béla333
Ebből gondolom, hogy esetleg nem is olvastad el a cikket, mert ebben ez szerepel:

"Állítják, hogy mindez a Momentum kérése volt, azonban úgy tudni, hogy egyeztetés az MSZP/DK és a Momentum között nem is volt. Az MSZP/DK politikusai az állítólagos kérést a távolmaradásra a Momentum vezetőivel készült interjúkban velük szemben megfogalmazott kritikákból – esetleg a madarak röptéből és egy áldozati borjú beléből - olvashatták ki, hiszen nyilatkozataikban is azokra hivatkoznak (azokat a cikkeket, amelyben a Momentum kéri és/vagy megköszöni a pártok segítségét ezek szerint nem olvasták)."

De ha te úgy tudod, hogy a Momentum azt kérte egy egyeztetés során, hogy nekik ne segítsen az MSZP vagy a DK aláírásokat gyűjteni, akkor azt légyszíves tárd elénk!
Béla333
@szaboria1: 08.31
És még egy hogy a Momentum nem mondta hogy egyedül akar gyűjteni:

"Még el se kezdődött az aláírásgyűjtés az LMP és az Együtt felkínálta a segítségét, amelyet a Momentum köszönettel elfogadott. "

A nulladik pillanatban! Az MSZP meg:

"Az MSZP arról is hazudik, hogy elkezdtek gyűjteni, hiszen a gyűjtőpontjaikról közzétett térképeken pártirodák vannak, ahol egyrészt eddig is aláírhattak a tagjaik, másrészt ez lópikula, nem gyűjtés, még a tagjaiknak is csak egy szűk részét érik el vele (tegye fel a kezét, aki sűrűbben fordul meg MSZP pártirodában, mint forgalmas közlekedési csomópontokban)."

Szerintem ez csak alibi dolog az MSZP részéről! Hogy ők is mosolyoghassanak a dobogón!
szaboria1
@Béla333: Olvasd el a momentum oldalát csak aktivitásokat kerestek. Nem pártokat.
Nessy
Béla333.!
Nálad már kezd rögzülni az MSZP - Dk paranoia. :-))
Béla333
@Nessy: 08.57
Gondolod, hogy pl. ezt a cikket is én írtam?
Nem lehet hogy már egyre többen látnak át a szitán?
Az MSZP/DK Fidesz közeliségén?
Béla333
@szaboria1: 08.53
Gondolod, hogy egy ilyen, sok embert érintő aláírásgyűjtésben csak akkor lehet egy Parlamenti pártnak részt venni, ha a kezdeményező (Momentum) a honlapján felszólítja erre a pártokat?
Akkor az LMP és az Együtt nem is jelentkezett a Momentumosoknál, hogy ők is gyűjtenének, vagy ez így szerinted nem működik?
Komolyan nem értelek!
Miért nem lehet kimondani az igazat?: Az MSZP-nek és a DK-nak az az érdeke, hogy a lenyúlható pénzek miatt megvalósuljon az egyébként az ország teherbíró képességéhez túl nagy falat Olimpia?! Akkor is, ha a Fidesz lenne kormányon, hátha hullik valami kis morzsa és akkor is, ha addig eltakarítja valaki a Fideszt?!
Ilyen mondvacsinált indokokkal jössz, hogy a Momentum honlapján nem kérték fel az MSZP/DK-t, hogy segítsenek?!
Röhej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.