Számos kiváló szakember bevonásával folyó munka célja, hogy javaslatokat tegyenek új, lehetséges családtámogatási formákra.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Szingliadó? Én a szoc-ban szültem, de most bizony nem szülnék egyetlen 'rabszolgát" sem ennek a társadalomnak.
Felelősségteljesen gondolkodó nem szül bizonytalanra.
CsipkeRózsa
Miért kell ehhez tanulmányt írni. Ott vannak a miniszterek, államtitkárok, kormánymegbízottak. Ez a dolguk.
Remélem, nem betűnként akarják megfizetni a munkát.
Eladott Ország
Jobban kommunikálható az átlaghülye átlagmagyar átlagember felé az, hogy a kormány
csökkenti az adókat és támogatja a családokat, nem beszélve az ingyenes gyermekétkeztetésről! Csakhogy mi – akik már felneveltük a gyermekeinket, vagy akik még nem vállaltak gyermeket, esetleg nem lehet gyermekük – fizetjük a családi adókedvezményt és a csökkenő SZJA-­t, ahogy az “ingyenes” gyermekétkeztetést is. Holott mindenki jobban járna, ha nem kegyként osztogatott támogatásokra kellene számítania, hanem normális bérekre, amiből képes eltartani és felnevelni a gyermekeit, illetve amiből maga is meg tud élni, akár még félre is tud tenni idős korára. Ma ez esélytelen a legtöbbünk számára. Nem a lehetséges családtámogatási formákról kellene agyalni és a haverokat, vazallusokat agyonfizetni a közpénzből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.