Hajdú Péter egykori barátjával és üzlettársával tölti éjszakáit Sarka Kata – olvasható a Blikk cikkében.

A lap szerint a Story magazin több fotóval is bizonyítani tudja, hogy Sarka volt férje korábbi üzlettárásánál, B. Istvánnál találta meg a boldogságot, a férfi többször jelent meg Sarkáék XII. kerületi lakásánál esténként, ahonnan csak reggel távozott.

Hajdú az értesülést a Story magazinnak úgy kommentálta, hogy nem lepte meg a dolog. A tévés producer ugyanis párszor már utalt rá Facebookon és máshol, hogy árulás érte egy közeli barát részéről.

B. Istvánt és Sarka Katát többször látták együtt már, volt, hogy a nő új otthonához válogattak együtt bútort a Blikk cikke szerint.

Egyébként Hajdú Péter is találkozgat valakivel, azonban az "alakuló románcba még nem szeretné beavatni a nyilvánosságot" – olvasható a cikkben.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
ilyen a JÓ barát a kormolásba is segít!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
@Hari: Igazi saját kútfős propellerhír.
aremy
ilyen a JÓ barát a kormolásba is segít!!!
Eladott Ország
Kedves Kata, Hajdú Péter egykori barátjával és üzlettársával alapítani kell egy Gangbang parti holdingot és az alakuló románcot színesebbé lehet tenni. A feltámadt frizbiben meg be lehetne mutatni, hadd lássa ország világ kiket tekint igazi családjának. Leszámítva azokat, akik most Coelho­i mélységeket megjárva, nyálcsorgatva sajnálkoznak pórult járt házasságotok fölött, jóérzésű embereknek tényleg forog tőled a gyomruk. Attól, ahogyan ránk erőltetitek magatokat az örökkévalóságnak tűnő évek óta, és ahogyan most követelitek magatoknak a tiszteletet. A bulvárfertődben dagonyázó frusztráltakat leszámítva senkit nem érdekel, kivel, mit csináltok, kiktől váltok el és mitől sír a szátok, mert ez kibaszottul magánügy. Igen, ez az a fogalom, ami számotokra teljességgel értelmezhetetlen. Jóérzésű ember nem vonaglik végig a médián, nem ömlik bele a nyilvánosság arcába a rohadt népszerű közösségi oldalain azt óbégatva, hogy válik és hagyják őket békén. Milyen tiszteletről beszéltek? Ti, akik abból éltek és abból éltek most is, időről időre a pofánkba tolt arcpirító luxusban, hogy szerencsétlen sorsú emberek kínjait és keserveit kitoltjátok a kirakatba; akik szó szerint a mocsokból gazdagodott meg; aki konkrétan abból csináltatok pénzt (és gyanítom, erre olyan büszkék is vagytok), hogy gátlások nélkül gyalogoltok bele az emberek legintimebb szférájába. Hát inkább szakadjon rám az ég, minthogy eszembe jusson irigyelni titeket, minden bulvármocskok legaljai.
aremy
@Eladott Ország: hát alapítottak a töke már benne van.
Eladott Ország
@aremy: Szeretem, ha felváltva bánnak velem gyöngéden és keményen. ... Sarka Kata
Gangbangosan.
aremy
@Eladott Ország: azért tudsz szeretni irigyed imigyen szólalt:
Köb Jani
Az alma is szép piros, belülről rohadt!
papa.49
Pestiesen szólva kibaszta az asszonyt a Petya alól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.