Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió 180 perc című műsorában beszélt a közelgő nagy csatákról.

Mint mondta, jól látható, "Brüsszel mely ügyekben fog a magyar érdekek ellen politizálni". Példaként említette a közös adópolitikát, majd hangsúlyozta: a kormány az adócsökkentést kívánja folytatni. Ilyen pontként hivatkozott a közüzemi díjakba való uniós beleszólásra is, mondván, ha ez megvalósul, akkor

"Magyarországon fuccs a rezsicsökkentésnek".

Ide sorolta a migrációval kapcsolatos kormányzati lépéseket, így a menekültügyi őrizet ismételt bevezetését, azt, hogy aki nem jogosult erre, azt nem engedjük az ország területére lépni, a menekültkérelmek benyújtóinak pedig a határon kell kivárniuk ügyük elbírálását.

A kormányzat költségvetéssel kapcsolatos álláspontja miatt Kósa Lajos szerint sok bírálatot fognak kapni, hiszen – mondta – az ellenzék által korábban már bírált intézkedéseket kívánnak továbbvinni, legyen szó a családtámogatások erősítéséről, a gazdaság és a foglalkoztatás növeléséről, a külső adósság csökkentéséről vagy a béremelésekről.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
gepnarancs.hu/2017/02/szigoritjak-az-otthoni-futes-szabalyait/

A vizsgálatok megállapították, hogy a lakossági fűtés a legnagyobb levegőszennyező.

Emlékezetes: az Európai Unió jelentős nagyságú vissza nem térítendő támogatási keretet nyújtott a magyar lakosság számára a lakások energiahatékonysági felújításához. Lázár János kancelláriaminiszter azonban 2015 őszén megtorpedózta a forrás kiosztását, s közölte, hogy a lakosság nem kaphat vissza nem térítendő támogatást, mert az erre szánt kilencvenmilliárd forint uniós keretet a kormány átirányítja a középületek rekonstrukciójához. Az EU még nem döntött a változtatás elfogadásáról.

Rezsicsökkentés ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
kupak, rezsicsokkentes nelkul fele ennyibe kerulne az energia. Loptok, csaltok, hazudtok!
szaboria1
@grincss: Lala tegnap is azt hangoztatta nálunk a legolcsóbb. A románoknál a legolcsóbb és még rajta kivűl 6 ország is olcsóbb az EU-ban. Hazudni azt tudnak.
quadrocopter
Az a gyanúm, hogy a rezsicoki nem jött be, szívnak a szolgáltatók, ezért a gennyqrmány kihátrálna belőle, de valahogy Brüsszelre kell kenni!
Jozefina
Nemcsak a rezsicsökkentés, hanem a fejed is!!!
simmering73
Amikor menet közben a palackos gáz ára 600ft-tal emelkedik ott nincs rezsicsöki, csak rezsiszopi van.
papa.49
@Jozefina: Csatlakozom üssük le a tökfejét a tartójáról!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.