Azt sem tudni, hogy ki az elnöke a tavaly alakított Libertate szervezetnek. a Miniszterelnökség 220 millió forintot adott az ismeretlen hátterű és működésű szlovákiai Libertate nevű szervezetnek, a felvidéki magyarság identitásának erősítésére. A Paraméter.sk szerint a somorjai szervezet úgy kapta a pénzt, hogy csak tavaly júniusban alakult, nincs se honlapja, se e-mail címe, "áadásul eddigi tevékenységének sem találni nyomát, viszont szerepelnek a szlovákiai polgári társulások nyilvántartásában. " A lap kérvényezte a szlovák belügyminisztériumnál a polgári társulás regisztrációjával kapcsolatos információk nyilvánosságra hozatalát, eleget is tettek a a kérésnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
mészáros lőrinc elnök, tiborc istván titkár ... ennyi a tagság is.
Sziszifusz
A Fidesz, a magyarországi civilszervezeteket rákényszeríti arra, hogy a külföldről kapott támogatásokat , melyek meghaladják a működési költségeik 10 %-át, tegyék nyilvánossá.
Bezzeg, amikor a befizetett adóforintjaikból adnak 220 millió forintot, egy nyilvánosság előtt ismeretlen külföldi szervezetnek, az rendben van.
Állítólag, a magyar civilszervezeteket azért támogatják külföldről, hogy azok a kormány ellen dolgozzanak. Mert Soros György egy gonosz ember.
A magyar kormány miért támogat külföldi civilszervezeteket ? Vagy nem is támogat senkit, ez is csak egy kifizetési forma ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.