Január végén írta meg a Napi.hu, hogy a Miniszterelnökség 220 millió forintot adott az ismeretlen hátterű és működésű szlovákiai Libertate nevű szervezetnek, a felvidéki magyarság identitásának erősítésére.

A Paraméter.sk szerint a somorjai szervezet úgy kapta a pénzt, hogy tavaly júniusban alakult, nincs se honlapja, se e-mail címe, ráadásul eddigi tevékenységének sem találni nyomát, viszont szerepelnek a szlovákiai polgári társulások nyilvántartásában.

Olyan felvidéki szervezetnek adtak 220 milliót Lázárék, ami látszólag nem is létezik

A lap kérvényezte a szlovák belügyminisztériumnál a polgári társulás regisztrációjával kapcsolatos információk nyilvánosságra hozatalát, eleget is tettek a a kérésnek.

Szerintük a társulásnak egyetlen tagja van, aki egyben a Libertate elnöke is – ennek a személynek a kiléte azonban ismeretlen.

Az adott társulás elnökének nevével, illetve tagjainak jegyzékével a belügyminisztérium nem rendelkezik

- írják a közleményben. A Paraméter felkereste a Libertate székhelyét Somorján, de senkit nem találtak ott.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
HAtha ennyire egyszemelyes ez a civil "szervezet", akkor nem csoda, hogy nem talaltak. Senki sem varhatja el tole, hogy valamit kitalaljon egyedul, kapjon hozza 220 milliot, es meg ott is legyen az irodaban 24/7?

Mocskos tetvek, lopjak a magyarok penzet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Borsodi: Koszi a kedvessegedet, nem akartunk "lerohanni", csak egy picit "emlekeztetni" a messzesegemre, hihi,... Perwoll koszoni szepen, jol van, es kicsit pihenteti a Propit, ugy latszik, de a Feszbukon ott van - szerencsere...:o))))
Desischado
@Nessy: Ez király, besírtam rajta! Én meg a Kitagadottak Csapata címen igénylem sürgősen a lét!
Azon filózom, hogy nem a dádé a delikvens, álnéven? Nem lepne meg. Komolyan, mi vagyunk a leghülyébbek, az egész Európában, és az Unióban, hogy tűrjük ezt a rablást!
volvós
@Borsodi: tegnap 22:24

Semmi baj, mindig is szivesen olvassuk a hsz.-idat Semmi olyat nem irsz,
ami sértö, bántó lenne...szép napot !!!
kukac50
Olyan sokat beszélnek a 4-es metró ügyről a 2010-2014 ig tartó részéről azonban nem.
Sok MSZP-s bűnöst megneveztek már,beszéljenek a nem létező civileknek kifizetett pénzről de a nem létező focicsapatnak adott pénzről is! Beszéljenek a 27 Olaf jelentésről amiből csak a
28- ikról tudhatunk. Lázár is kurva sokat hazudik ezért kár kiállni Neki!
Eladott Ország
atlatszo.hu/2014/05/21/lazar-janos-23-millio-forintert-rendelt-csehorszagi-facanvadaszatot/
Lázár János 23 millió forintért rendelt csehországi fácánvadászatot. A róka vigyorú tótumfaktum, mindenbe belepofázó, szófosó, szarházi, a felvidéki magyarság identitásának erősítésére juttatott 220 millió forintból fizeti ki a fácánvadászatot. Hogy a peronoszpóra vigye az agyát, ha már a közpénzt elvitte a magyar diaszpóra kutatás és fenntartás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.