Január végén írta meg a Napi.hu, hogy a Miniszterelnökség 220 millió forintot adott az ismeretlen hátterű és működésű szlovákiai Libertate nevű szervezetnek, a felvidéki magyarság identitásának erősítésére.

A Paraméter.sk szerint a somorjai szervezet úgy kapta a pénzt, hogy tavaly júniusban alakult, nincs se honlapja, se e-mail címe, ráadásul eddigi tevékenységének sem találni nyomát, viszont szerepelnek a szlovákiai polgári társulások nyilvántartásában.

Olyan felvidéki szervezetnek adtak 220 milliót Lázárék, ami látszólag nem is létezik

A lap kérvényezte a szlovák belügyminisztériumnál a polgári társulás regisztrációjával kapcsolatos információk nyilvánosságra hozatalát, eleget is tettek a a kérésnek.

Szerintük a társulásnak egyetlen tagja van, aki egyben a Libertate elnöke is – ennek a személynek a kiléte azonban ismeretlen.

Az adott társulás elnökének nevével, illetve tagjainak jegyzékével a belügyminisztérium nem rendelkezik

- írják a közleményben. A Paraméter felkereste a Libertate székhelyét Somorján, de senkit nem találtak ott.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
HAtha ennyire egyszemelyes ez a civil "szervezet", akkor nem csoda, hogy nem talaltak. Senki sem varhatja el tole, hogy valamit kitalaljon egyedul, kapjon hozza 220 milliot, es meg ott is legyen az irodaban 24/7?

Mocskos tetvek, lopjak a magyarok penzet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Pofátlan loptok tovább piszkos gazemberek !
volvós
Nemzeti Pénzmosoda - fidesz közeli offshore cégek ( papiron )
karma1
HAtha ennyire egyszemelyes ez a civil "szervezet", akkor nem csoda, hogy nem talaltak. Senki sem varhatja el tole, hogy valamit kitalaljon egyedul, kapjon hozza 220 milliot, es meg ott is legyen az irodaban 24/7?

Mocskos tetvek, lopjak a magyarok penzet...
nyanya001
gepnarancs.hu/2017/02/kozpenzt-kapott-a-pesti-sracok-foszerkesztojenek-a-sorozoje/
Az RTL híradó információi szerint saját sörözőjének arculatváltására is kapott pénzt a pestisrácok.hu főszerkesztője az 56-os emlékbizottságtól.

Különböző célokra – köztük egy többhetes józsefvárosi rendezvénysorozatra – összesen 75 millió forint közpénzt kaptak Huth Gergely főszerkesztő cégei és a lapigazgató Stefka István.

Mocskos tolvajok !
Eladott Ország
A közpénzek, Lázár János kedvenc tokaji borászfaluja után, a felvidéki magyarság diaszpóráját érték el. Azaz a peronoszpóra közpénzek és a diaszpóra közpénzek egyesültek, mint a világ proletárjai.
justhpeter
Megy a lóvé a haveroknak - visszaosztással.
vladimir putin
Szlovjakijaji kjulfoldi pjenzbol tjamogatott szjervjezeteket kinyirnyi.
vladimir putin
hoppov,
az eljozo juzenet veletlenyul nem a Szjergej Tyamarin Lekvarorvszkij maffijozo gyangyartyabornyokhoz mjent.
kjerem semmisse tennyi, mivel lennyi orosz njemzjetbisztonysagi kockazat.
vladimir putin
ROSSEBOV!
Most meg megirnyi fontos informacija, hogy melyik intezi terrortyamadas.
EGESZET TOROLNYI!
karma1
@vladimir putin: Jaj, Draga , nem tom ki vagy, de meghalok a beirasaidon! ...:o)))) Ilyen fontos szemelyiseg ugyanis ide meg nem irogatott...:o))))
karma1
@nyanya001: Nyanyuskam, ne mondd, hogy Te nem rohogsz rajta! Isteni jo a szovege,... Az a baj, hogy nemcsak vizualis vagyok, de az orosz tanulmanyaimra emlekezve nekem bejon a kiejtes is... O meg valami csudajol lekottazza ezt az egeszet...:o))
nyanya001
@karma1: De, vihogtam is rajta és tényleg tökéletesen leutánozza :DDD
Rossebov hahahaha
karma1
@nyanya001: En meg kozben itt egy BBC dokumentumfilmet nezek, amiben egy hapsi beutazza Oroszorszagot, ma Szentpetervarott es Moszkvaban volt, es ahogy beszeltek a riporter hapsihoz az orosz kiejtesu angollal, hat behaltam rajta,... Es akkor jon ez az aranyos hapsi - mert tutira fijju lehet -, es ugyanazt leirja betuvel...Egyidoben latni es hallani: haaat, nem semmi,...:o))))
human
És az itteni civil szervezeteket vegzálják, mert külföldőr is kapnak támogatást :) Mondjuk az itteni civil szervezetek csinálnak is valamit és pont ez a baja a kormánynak velük. Ha csendben elköltenék a pénzt (persze visszaosztva belőle a megfelelő embereknek), akkor békén hagynák őket.
dr. prédikátor
Így kell lenyulni 220 milliót!!!Igaz? lézerannyitisér stb!!!
karma1
@dr. prédikátor: Biztos igy fizette ki a multkor elmaradt facanvadaszatat,... :o)))
Eladott Ország
@human: Ezek a "civil" szervezetek a pénz visszaosztják a Lázár féle tetűknek, parazitáknak ingyenélőknek.
lusta
Azért ez pofátlanság. Itt élek Pirézia fővárosában, San Piréz eldugott kis utcájában és a magyarságtudat erősítére még egy kanyi fillért sem kaptam.
bencemacska
De én nem értem, hogy a szlovák belügyminisztérium miért nem ismeri az általa engedélyezett és bejegyzett civil szervezetnek a vezetőjét?!
Nem volt megnevezve, vagy nem volt aláírva? Akkor hogyan jegyezték be?
Ez az egész egy nagyon irdatlan nagy hazugság!
Lézer Jani hozza nyilvánosságra ki igényelte és ki ítélte oda a támogatást!!!
lusta
@bencemacska: Meg lehet persze egy másik oldalról is közelíteni az egészet. A szlovák kormányt nem érdekli ki, hogyan, miként működtet civil szervezetet, ha az a törvény előírásainak megfelel.
bakegya
@bencemacska: körbe röhögnek már minket a határon túli magyarok is pés el sem hiszik mi mitől vagyunk ilyen nyomoroncok itthon a saját hazánkban,mikor a média harsogja a fasza közjó javára kipréselt milliárdok vízhangját.
bencemacska
@lusta: De valakinek akkor is kérni kell a bejegyzést. És valakinek felelősséget is kell vállalni érte!
Gondolod írunk egy levelet, hogy mi vagyunk a "Nagyidai Cigányok Egyesület" és ezzel kész .
Már igényelhetjük is lézertől a pénzt?
Fogadok, hogy mindkét helyen elzavarnának!!!
bencemacska
@bakegya: Azt még csak-csak tudomásul veszem, hogy senki sem lehet próféta a saját hazájában, de hogy ennyire hülyének nézzék?!?!?!
Nessy
Kérem szépen, nekem látensen manifesztál az identitás tudatom!
Ahhoz, hogy a felszinre törhessen, sürgősen igénylek 220 millió forintot.
Az 50 %-t természetesen az adott számlaszámra 24 órán belül átutalom!
A neven, címem titkos, csak a számlaszámomat közlöm, az utalás realizálása céljából.
Tisztelettel: Nomen Nescio
quadrocopter
Az a pénz itthon került be valamelyik, csókos bankba, ez tuti! A q**a anyátokat!
lusta
@bencemacska: Ne feledje,
Velka Ida, Nagy Ida
Kétkerekű taliga.
JAJMÁR
A felvidéki szervezeteknek nem kell "elszámolniuk"? Mire fizették ki ezt a pénzt? ??? Szerződés, meg ilyenek... Hoppá! Nagy lóizé lóg ki!
laszlobihari
Nincs itt semmi látnivaló, csak Kaya Ibrahim(?!?) született ujjá vagy valami ilyesmi!
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 19:38
Mit, lóizé lóg ki? Már az egész ló kiesett!!!

Hazudni sokkal nehezebb, mint igazat mondani!!!
Borsodi
@karma1: Hogy lehet,hogy Te jól látod ,talán nem itt élsz ebben a népnyúzó korrupt országban? Szórják a pénzt mint a havat,egymás zsebébe,mi meg jópofát vágunk hozzá.
Hellcat
És még 1 fideszes mutyi ami önmagában lemondásért kiáltana mi meg csak lessük ahogy a románok elérték a céljukat tüntetéssel.
volvós
@Borsodi: 20:46

Régóta olvasom a kommentjeidet, hogy -hogy elkerülte a figyelmedet, hogy @karma1
(sem) ebben a " népnyúzó korrupt országban ( idézlek ) él, ugy 15000 km-re
Magyarországtól...
karma1
@Borsodi: Dragam, ahogy Volvos baratunk irta, talan tenyleg elkerulte a figyelmedet, hogy en Uj-Zelandon elek, olyan messze, hogyha hazautazom, akkor az csak a levegoben 26 ora repuloido, ( elotte 1 ora autout az orszag legdelebbi repterere), plusz az atszallasi varakozasok)...De a csaladom nagy resze es a gyerekkori barataim otthon elnek, ugyhogy nekem az o velemenyuk a mervado, akikkel a szuletesem ota egyutt vagyok, a barataimmal meg 6 eves korom ota, miota az altalanosban megismertuk egymast...
volvós
@karma1: 21:32

Kedves !!! A nagy távolság ellenére is itt a kommentelök
elsöprö hányada öszintén szeret Téged, és a Családodat !!!
Ez vigasztaljon !! ...a többi csak szájkarate :-)))))
glorianna
Khm... Lehet, hogy a somorjai civilszervezet maga a kis Lázár Boldika? Szüksége lehetett a gyereknek egy kis zsebpénzre, hisz már kamaszodik a drága.
karma1
@volvós: Tudom, Kedves, erzem is, tapasztalom is, nincs is ezzel semmi bajom, inkabb csak az olyanokkal kapcsolatban van nagyon rossz erzesem, akik megprobalnak ide beleronditani a bekes emberek koze... Mikozben ok maguk nem egy IQ bajnokok, viszont egy perc alatt itt mindenkit minositenek, ledegradalnak, csak azert a nehany szaz forintert, amit ez a rezsim ad nekik... Mindig orommel jovok ide, kulonben is nagyon jo oldal ez, az viszont egy matematikai alaptorveny - a nagy szamok torvenyenek egyik eleme - , hogy minden tomegben van 1-2 % aki renitens, nem odavalo, es az illeto megis megprobal a kozossegben maradni, mert a szemelyisege abbol el, hogy energiavampir, es a negativizmus tartja eletben. Ha MINDENKI meg tudna allni ezen az oldalon, hogy 2-3 hetig egy kurva szot nem szol hozza, magatol kihalna Igaz, hogy idorol idore megprobalna jelentkezni, de lekoppanna , mint denever a falrol...Neked is minden jot, foleg joejt most...:o))))
Borsodi
@volvós: Egyébként nem kerülte el a figyelmem,csak finoman akartam rá utalni,hogy annak ellenére,hogy nem itt él sokkal okosabb mint azok akik Orbánt istenítik.A te hozzászólásaidat is szívesen olvasom.Mostanában Perwollal mosva írásait hiányolom.
karma1
@Borsodi: Koszi a kedvessegedet, nem akartunk "lerohanni", csak egy picit "emlekeztetni" a messzesegemre, hihi,... Perwoll koszoni szepen, jol van, es kicsit pihenteti a Propit, ugy latszik, de a Feszbukon ott van - szerencsere...:o))))
Desischado
@Nessy: Ez király, besírtam rajta! Én meg a Kitagadottak Csapata címen igénylem sürgősen a lét!
Azon filózom, hogy nem a dádé a delikvens, álnéven? Nem lepne meg. Komolyan, mi vagyunk a leghülyébbek, az egész Európában, és az Unióban, hogy tűrjük ezt a rablást!
volvós
@Borsodi: tegnap 22:24

Semmi baj, mindig is szivesen olvassuk a hsz.-idat Semmi olyat nem irsz,
ami sértö, bántó lenne...szép napot !!!
kukac50
Olyan sokat beszélnek a 4-es metró ügyről a 2010-2014 ig tartó részéről azonban nem.
Sok MSZP-s bűnöst megneveztek már,beszéljenek a nem létező civileknek kifizetett pénzről de a nem létező focicsapatnak adott pénzről is! Beszéljenek a 27 Olaf jelentésről amiből csak a
28- ikról tudhatunk. Lázár is kurva sokat hazudik ezért kár kiállni Neki!
Eladott Ország
atlatszo.hu/2014/05/21/lazar-janos-23-millio-forintert-rendelt-csehorszagi-facanvadaszatot/
Lázár János 23 millió forintért rendelt csehországi fácánvadászatot. A róka vigyorú tótumfaktum, mindenbe belepofázó, szófosó, szarházi, a felvidéki magyarság identitásának erősítésére juttatott 220 millió forintból fizeti ki a fácánvadászatot. Hogy a peronoszpóra vigye az agyát, ha már a közpénzt elvitte a magyar diaszpóra kutatás és fenntartás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.