Ha még nem tudja, mivel kedveskedjen szerelmének a piros szívecskés ünnepen, íme egy páratlan lehetőség: kilencezer forintból lehet majd romantikázni a felcsúti kisvasúton Valentin-nap alkalmából, írja az átlátszó.hu.

Virágba borul Valentin-napra a felcsúti kisvasút, kilencezerért lehet szerelmesnek lenni rajta

Február 14-én este háromszor is beindítják a vonatot, hogy a szerelmespárok fejenként 4500 forintért rózsaszirmokkal meghintve, pezsgőt kortyolgatva, epret majszolgatva és díszdobozos csokoládét szorongatva elzakatolhassanak Alcsútdobozra, és ott, a felcsúti fociakadémia szállodájának éttermében elfogyaszthassanak egy romantikus vacsorát. A közhelyparádéból már csak az "érzéki csábítás" nevű desszert hiányzik – ja nem, itt van az is.

A kisvasút leállt, csak hétvégente működik, most kivételesen hét közben is lehet használni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
A pénztárban lehet majd venni hímzett falvédőket turbékoló galambokkal,amelyek a fent említett urakat és szerelmeiket jelképezik.Továbbá a végállomáson bérbe lehet venni azt a traktort is,amelyen a nemzet álompárja fényképeztette magát a szalmabálák között.Ezt követően a látogatók részt vehetnek tréfás falopásban a szomszéd földjén.Befejezésül disznótor,pálinka demizsonból,szotyola.(A mobiltelefonokat tessenek biztonságba helyezni)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Na akkor utazzon rajta Orbán családjával meg a haverjaival. Én az ő helyében kötelezővé tenném a kormány tagjainak és kegyeltjeiknek a vonatozgatást, hogy a ráfizetést így csökkentsék!
Cefi
Nem értem az egészet. Miért kell ünnepeni, ha két Bálint nevű ember egymásba szerelmes? Vagy a fidesznél ez kötelező?
qxy
egy távcsöves " virágtartót vihetek a virágoknak???hátha tudnám használni csak úgy fél szemmel.van egy felcsóti barom amit ki szeretnék lőni.
Ludmilla
Pergető!felfújtad a guminőt,irány felcsutka,neked ingyen van !!!
hetöndöe
Fúj,csúnya liberális angolszász ünnep éppen a felcsúti kancigány szülőfödjén?Nem lesz ebből baj Elvtársak?Miért nem november hetedikén virágozták fel a kisvasutat?Eljöhetet volna Putyin Elvtárs is egy körre, nyálat cserélni kedvenc pincsijével.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.