Olyan szép néha eljátszani a gondolattal, hogy akár normális ország is lehetnénk. Persze azért nem kell a földtől teljesen elrugaszkodni, de az elmélkedés egészséges dolog, növeli a kreatív készségeket is. A Népszava számolt be a szomszédunkban, Romániában történt fejleményekről, és egy olyan mondatot írt le, ami nálunk maximum abban az esetben születik meg, ha a Fidesz füstölgő romok között próbálja összekaparni maradékait. A nevet cseréljük ki, és gyönyörködjünk ebben a csodálatos mondatban:

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jól figyelj, mert ha ezt a mondatot meglátod, a Fidesz-kormány megbukott:

" A magyar gengszterrezsim vezetőit és haszonélvezőit ma reggel, 05 órakor felakasztották a Kozma utcai börtön udvarán. Utolsó kívánság megtagadva!" Ámen!
cikicakk55
@quadrocopter: Ez így ebben a formában kevés lenne. Az ellopott milliárdokat nem a hullák zsebében kell keresni. Az akasztás előtt addig kell őket vallatni,még el nem árulják hol,melyik országnak,melyik kis bankjaiban bújik meg az utóbbi 27 év sok-sok milliárd forintja. Na ha azt sikerül vissza venni és az összes sógort,komát,jó barátot a minimál bérre visszavezetni,vagy közhasznú munkára 56.000 ft/ hó fizetésre kötelezni,na akkor jöhet az akasztás. Bár én nem vagyok ennyire vérszomjas. Én megelégednék annyival,hogy a börtön ablakából láthassák,amint az istenadta nép tombol örömébe és a nyugdíjas újra nyugodt díjas lehet, a tanár megint taníthat, a gyerekek nem éhesen fekszenek le és sorolhatnám,hogy mi mindent is lenne nekik kötelező végig nézni. Na az lenne az igazi büntetés nekik. A halál túl kegyes hozzájuk. Most az emberek is évekig szenvednek,mire meghalnak.Éhesek,fáznak,nincs pénz gyógyszerre,stb
papa.49
@cikicakk55: Tudnák kitalálni új vallatási módokat a delikvenseknek, folyékonyan ,,énekelnének,, az ellopott javakról!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.