Hogyan lehetne javítani a magyar egészségügy jelenlegi helyzetén? Többek között erre a kérdésre keresték a választ a Millennium intézet által rendezett konferencián, ahol felmerült az az ötlet is, hogy a nyugdíjasoknak is kellene egészségügyi alapdíjat fizetniük -írja beszámolójában a 24.hu. Lantos Gabriella a Róbert Magánkórház operatív igazgatója szerint van elég forrás az egészségügyben, csak nem jól osztják el. Lantos korábban nagy port kavart az Indexnek írt elemzésével, amelyben az orvosbárókkkal foglalkozik, véleménye szerint ugyanis a jelenlegi rendszer fenntartása – azaz az átalakítások akadályozása – az orvosbárók érdeke.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Az utóbbi pár hónapban 3 idős ismerősömet vitték be a kórházba, két héten belül meghaltak. Betegségük csak a koruk volt! Magyarul a családjuk nem volt nyugodt, hogy a mama egyedül van egész nap, még baja eshet.
A házi orvos azzal magyarázta a kórházba küldést, hogy pár infúzió felerősíti, és nem kell idegeskedni a családnak miatta!
Annyira nem voltak betegek, hogy házi gondozásra jogosultak legyenek!!!
qxy
Gabikának akkor kellene a szájának járni amikor térdel.Fel rúgnám mint a fagyos lószart az ilyan barmokat. Nem tudom ennek a picsának vannak szülei, , ?Okos vagy kislányom mondja az anyja. inkább nyeltelek volna le.
kisrigó
@CsipkeRózsa: Sőt, nagy hanggal megjátszák, hogy milyen jó fejek, mert ők aztán nem engednek ekkora terhet rakni a szegény nyugdíjasokra! Természetesen várják ezért a "hálát" az urnáknál! Nincs őszinte szavuk, csak a sunyiság. Amúgy ez szerintem gumicsont, beszéljetek róla lúzerek!
Eladott Ország
A jóbüdös k*rva anyátokat, hányszor kell nektek adót fizetni. Mentek a börtönbe szarházi mocskos közpénz zsiványok. Elmeháborodottak illiberális félkegyelmű kleptokrata banda.
szaboria1
Mi van kis anyám a drága magánkórházad nem hoz elég pénzt, hogy ilyen ötletekkel állsz elő. Menj oda ahova gondolom. Pihent agyú majom.
bakegya
KIÉNMMEKELTETIK ENNEK A LANTOSNAK A SZÁJÁBÓL A SAJTOT...a rétinéger mindíg is így kampányoltatott...VIKTOR KIRÁLY LESZ A NYUGGEREK MEGMENTŐJE ezáltal a bombaként robbantani képes szartól...beijedős nénikék orsosra szavaznak ijedtükben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.