Ma délután 3 órától, a Várkert Bazárban tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök. Mivel az elsőt 1999-ben tartotta, a kormányfőnek ez lesz a tizenkilencedik évértékelője. Az ellenzéki pártok részéről Vona Gábor, a Jobbik elnöke még januárban tartotta évérékelő beszédét, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció vezetője pedig az elmúlt hétvégén. Az LMP két társelnöke holnap, valamint Molnár Gyula, az MSZP vezetője is ebben a hónapban értékeli az elmúlt esztendőt – írja az InfoRádió, amely élőben közvetíti a beszédet.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Akkor ezen a napon lesz a hazugságok délutánja !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dodóka
Akkor ezen a napon lesz a hazugságok délutánja !
magyarbakancs
A Várkert-bazárban ,bazári beszédet hallunk?
magyarbakancs
@dodóka:" Bazári majomtól !"
Elnézést kérek a majmoktól.
justhpeter
Igazi "majomparádé" lesz egy egzotikus Gazdaállattal. Csak meghívottaknak - bizonyos szint alatt.
Hellcat
Hát ez inkább uszítás lesz nem évértekélés...menekültek soros emútnyocév...az emúthétévelőtti pontosabban...az öndicséret része pedig büdös lesz és hazug...szóval csak a szokásos lesz...remélem juhászék elég hangosan fognak fütyülni.
Pergető
Orbán népszerűsége csak emelkedni fog a beszéd után! Ellenfelei olyan primitív módon támadják, hogy sokak szimpátiáját kivívja ismét! Ellenfelei a saját politikai sírjukat ássák!
vladimir putin
csak ne mondani igazsag, mert meg nincs keszen a dacsa Nyizsnij Novgorod.
Qqberci
@Pergető: "Orbán népszerűsége csak emelkedni fog a beszéd után!"
Különösen, mikor majd vezetőszíjon lesz...
Pergető
Orbán adatokkal és tényekkel tudja alátámasztani a gazdaság erősödését! Ennek az elhazudása az ellenzékre nézve kontraproduktív. Eddig sem kellettek senkinek, ezután még úgy sem! 2018-ban lehet 4/5 lesz a Fidesz nyerése! Na akkor mi lesz itt! Látom előre! :-)))))))))))
Clavigo
@Pergető: Szerintem te egy barom vagy.
Clavigo
@Pergető: Kezdjél el nyáladzani barom,...Orbán neked külön fogja bemutatni az extra kétkezes zsebberecska produkcióját...Utána átadja birkáinak negyedszer is a Várkert Bazárt.
Pergető
@Qqberci: Álmodozz csak! Viszont az uszítók hamar ott találhatják magukat!
Pergető
@Clavigo: Dühítenek a tények? Bizony, Orbán minden beszéde után népszerűbb! Marhára bosszantja ez az ellenzéket és a tehetséget trágársággal pótolják, úgy mint te is!
Sziszifusz
@Pergető: 11:08
" 2018-ban lehet 4/5 lesz a Fidesz nyerése! "
Én jobba mondok. Miután ismét változtatnak a választási törvényeken, továbbá módosítják a választási körzeteket, elfoglalják a sajtót, kisajátítják a hirdetési felületeket, lesz itt még 99,8 százalékos Fidesz győzelem is. Csak így tovább, előre a Lenini akarom mondani Putyini úton.
Sziszifusz
@Pergető: 11:18
Annyira népszerű Orbán Viktor, hogy egy közterületen megtartott évértékelőjénél csak meghatározott személyek jelenhetnek meg. ( esetleg a korábban alkalmazott bértapsolók)
Az esemény közelébe hívatlanul, még a madár sem juthat be. A helyszíntől több száz méter távolságban lezárják a területet. Mert Orbánról nem mondhatja el senki sem, hogy gyáva. Sőt mindenki láthatja, hogy milyen bátor.
Pergető
@Sziszifusz: Apróságnak tűnik, de a szoclib média virul. Itt is elmondhatja a véleményét mindenki, aki ellenzi a kormány működését, magam aki támogatom már nem. Ha én személyeskedek kitiltanak, ha liberálisék fenyegetnek és szidalmaznak, az nem éri el a szerkesztés ingerküszöbét!
Ezen kívül, ha olyan nagy tömeg akarja Orbánt leváltani, tekergethetik a törvényt akkor is leszavazzák. Viszont nem fogják, mert ez az ellenálló tömeg az itt firkálgató ellenzék képzeletében létezik csak! Az álmodozást ezért említettem!
Pergető
@Sziszifusz: Ne keverjük össze a bölcs előrelátást a felelőtlenséggel. Orbán tudja, hogy gyűlölködőék azért mennek oda, hogy fütyüléssel ellehetetlenítsék a beszédet! Köszönjük, de nem kérünk az anarchista csőcselék randalírozásából! Ennyi a történet!
Ó-buda
@Sziszifusz: te cigány! : Ez a lo vak! nekimegy a falnak! ...nem vak ez nagyságos uran hanem bátor!!
Sziszifusz
@Pergető: 11:45
Korábban amikor még nem szerveztek az ellenzékiek füttykoncertet, akkor is hasonló volt a helyzet mint a mostani. Pl. a múzeumkerti márc. 15-ei ünnepségeken.
Érdekes módon a korábbi miniszterelnökök nem voltak így elszigetelve az átlagemberektől.
Egy biztos, amikor Orbán közterületen szónokol, ketten vannak a pódiumon: ő meg a majré.
Ó-buda
jo! csak kinek?? minek??Hisz még valaki neki???
Pergető
@Sziszifusz: A hallgatóság soraiban ott vannak a támogatók, az ellenzők és a férgek! Ez utóbbitól védekezik Orbán!
Cefi
Még bele sem szartam a szájába, de már az jön belőle.
Cefi
@Pergető: Kitaposom a beled gyilkos.
namihami
Értékelje csak az évet, mert a tevékenysége már évtizedek óta értékelhetetlen. Kizárólag a saját zsebre való dolgozásban mutat javulást, de azt rohamléptekkel és folyamatosan.
Fradigege
Sűrűn fogja nyalogatni a száját, zsebre dugott kézzel recskázik és a végén megtapsolja magát.
nyanya001
Lécci lécci erről is beszéljél mi vár a nyugdíjasokra
ha rátok szavaznak 2018-ba is a kézcsókosok
24.hu/fn/penzugy/2017/02/10/megtudtuk-mennyi-lenne-a-nyugdijasokra-is-kivetett-egeszsegugyi-alapdij/
Lécci lécci
Fradigege
@Pergető: A "hallgatóság" soraiban csak seggnyalókat fogsz látni. A vak is látja mit művelnek. A mészáros&mészáros Kft. csakúgy szárnyal. Szerintem ne elemezzük ki a felcsúti zsírmore liberális múltját és, hogy keresztény és/vagy magyar nevek helyett miért adott az első három gyereknek full zsidó neveket. Ráhel, Sára, Gáspár... Szerintem a Soros Gyuri után tiszteletből az oxford-i ösztöndíjért vagy alapból zsidó-cigány a származása. Ne fejtegessük. Ne hízelegj! Azt sem tudja, hogy a világon vagy.
kukac50
Megtörtént az évértékelője Orbánnak,egy semmit mondó beszéd volt!
Rezsicsökkentés megvédéséről papolt,ami csak a politikusoknak a zsebébe hagy sok pénzt!
A szegények vidéken élők rezsi csökkentésből nem sok mit érzékelnek. A tanyákon élők meg egyáltalán semmit. Villany sok helyen nincsen, vizet fúrt kútból húzzák,fára nem kapnak kedvezményt 3500 forint 1 mázsa fa 27%-os áfával.
Új Fidesz törvény van a fúrt kutakra is!

1979 január 15-én a Zsanai gázkitörés után pár hónappal a tanyák ásott kutai kezdtek kiszáradni, akkor kezdődtek a fúrt kutak készítései Bács-kiskun .megyében.
Nem a tanyán élők vagy hobbi tanyák tulajdonosai hibájából kellett kutakat fúrni.
Most új törvény szerint,ezen kutakra kell terveztetést készíttetni 28 600 forintért,
kivitelezést 30 000 forintért fennmaradási engedélyt újból 30 000 forintért.
Magyarország azért erősödik mert Orbán minden pénzt elszed a tanyán élőktől!
Mit nyújt ennek fejében? Semmit ! Fűtés rezsi csökkentésből kizárták Őket, fizetik a házadót a tanya után az önkormányzatnak , nyáron utakat nem javítják,havat nem túrnak
Most még közel 100 ezer forintot is fizessenek annak a kormánynak amelyik teljesen elfelejtik,hogy vannak tanyán élő szegények is.
A másik nagyobb témája a Brüsszeli harcról szólt! Ha Ő állandóan harcolni akar nem létező ellenséggel, akkor az az oka annak,hogy nem ér rá az ország ügyeivel foglalkozni!
Nem beszélt arról,hogy a kórházakban 30 éves gépekkel kezelik a betegeket ami már régen elavult és nem is ér semmit. Nem beszélt arról,hogy az 50 ezer forint járandóság alatti személyeknek mikor emeli a járandóságukat a megélhetési létminimumra.
Nem beszélt arról,hogy a gazdaság romokban hever,csak papíron jó. Elfelejtett beszélni arról,hogy feldolgozó üzemeket kellene létre hozni,hogy a megtermelt termék feldolgozható legyen. Összeszerelő üzemek támogatása nem emeli a gazdaságunk értékét hosszútávon.
Ki hatalmazta fel a Fideszt a földek kastélyok eladására? Miért ad támogatást az eladott kastélyok...
Pergető
@Fradigege: Itt a bírálók soraiban csak libsi seggnyalókat találsz! Hál istennek igen kevesen vannak!
vadnarancs
@Pergető: Elegen, hogy eltakarítsuk a szaros fajtátokat!
Pergető
@vadnarancs: Tényleg? Kis bátor! Egy romkocsmát nem töltötök meg! Vinnyogjatok bátorságot, mert a patkányoknak ez kell!
vadnarancs
@Pergető: Ne nyalizz, te sem úszod meg. Téged is megtöltünk!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/10/es-ez-nem-valami-labszagu-poen-hanem-a-veres-valosag/
Emberek! Ez a dühöngő pszichopata vastag rendőrkordonnal tartotta ma is távol magától azt a pár maroknyi magyar állampolgárt (nem NER­társ, állampolgár!), aki vette a fáradságot és
elment kifütyülni őt. Ez a súlyosan beteg ember (és nem abban az értelemben, hogy ne tudná mit művel) előre megfontoltan elszigetelte magától a valóságot, de volt pofája a nép akaratáról
halandzsázni. Arról a népről van szó, akitől amazok félnek, akiknek a hangját amazok nem
akarják meghallani. Ez az idült személyiségzavar és hazug szélhámos, aki küldetéstudatában
nem csak az idétlen zakóját, de megnyomorított országát is kinőtte, semmit nem hajlandó
tudomásul venni abból, amit maga köré felépített.
Pergető
@vadnarancs: Ha lesz egy szabad délutánom, majd én téged!
vadnarancs
@Pergető: Várom azt a napot... Nem is hinnéd milyen közel van...
Pergető
@vadnarancs: Mi van? Felhívás keringőre? :-)
Legalább egy képet tegyél fel, nem csípem a meglepiket!
Fradigege
@Pergető: Én nem vagyok libsi seggnyaló. orbán héber neveket adott a gyerekeknek, soros-alapítványos... és lop, a volt zsidesz székházat anno is csinosan elmutyizták, akkor kezdődött a zsírmore szárnyalása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.