„Kiderült az is, hogy a történelemből jól ismert jelenség is felütötte a fejét Magyarországon. A háttérből a nyílt színpadra lépett egy kiváltságos csoport, egy új arisztokrata klikk. Ma már a törvények felett állnak. Következmények nélkül vehetik semmibe a szabályokat. A felelősségre vonás kockázata nélkül tüntethetnek el százmilliárdokat. Ellenőrzés nélkül rendelkeznek az unióból érkező pénzek felett. Akadálytalanul használhatják hatalmi céljaikra a rendőrséget és a titkosszolgálatokat a demokrácia és a szabadság magyar hívei ellen.” (Orbán Viktor, 2007)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jó van na! Azóta Orbán megint végig kocogott a damaszkuszi úton, illetve már terepjáróval ment, miközben megvilágosodott. Rájött, hogy ezeket a mondatokat ma nem igazán mondhatná el, mert a hívek kiakadnának. Pedig a tények makacs dolgok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Vajon a választóik melyik Orbánnal értenek egyet?
Clavigo
@Pergető: Te meg hülye voltál,vagy ,és maradsz is.
Pergető
Nehéz egyeseknek elfogadni a tényeket a tolvaj szoclib vezetéssel kapcsolatban, de a többség tudja az igazat! A kisebbség pedig vonyít!
Nessy
Jó van na! Azóta Orbán megint végig kocogott a damaszkuszi úton, illetve már terepjáróval ment, miközben megvilágosodott. Rájött, hogy ezeket a mondatokat ma nem igazán mondhatná el, mert a hívek kiakadnának. Pedig a tények makacs dolgok!
Hellcat
Qrbán az önarconköpés világbajnoka. A köpönyegforgatásban is oylan király, hogy ha rákötnénk egy generátorra nem kéne Paks 2.
namihami
Az a szerencséje ennek a politikai szélkakasnak, hogy a választóit már vagy levitte vagy eleve lenn voltak az ő szintjén.
Érthetetlen, hogy magukat gondolkodó embernek tartó jobboldali potentátok nem képesek felállni és a szemébe mondani, hogy tegnap pontosan az ellenkezőjét állította a mai mondanivalójának. Persze, én is tudom, hogy azok is a piacról élned, de... Ezek a mára ""szakemberré"" avanzsáltak valamikor névvel, ranggal rendelkeztek az adott szakmájukban. Tudom, van annyi pénz, amiért gombás a hüvely, de ezek szerint a szakmai karriert sikerült mára teljesen sutba dobni, némi jól fizető stallum azt teljesen képes pótolni? Ez (esetleges) váltás esetén mi lesz ezekkel? Vagy jön az új vezetés és beállnak azok mögé hozsannázni? Biztos, hogy fognak kelleni, nem emlékszik rájuk az a garnitúra? Már csak bosszúból is a szemétre fogja dobni őket?
human
@namihami: A jobb oldaliak tekintélyelvűek. Nem lázadoznak az uruk ellen, mert az nagyobb bűn mint lopni. Ezt komolyan mondom. Nem hiába állandóan a szimbólumaikkal vannak meglőve. Mintha attól jobb lenen az oktatás, egészségügy, munkalehetőség itthon.
human
@Pergető: Orbán mondatai alapján ne ismered fel Mészáros Lőrincet, Habony Árpádot, Andy Vajnát, Farkas Flóriánt?
cikicakk55
Tudjátok milyen kínzást képzelnék el Orbánnak,ha megbukna? Oda kötözném egy cölöphöz,persze állva,ne hogy már kényelmesen üldögélhessen és reggeltől estig vetíteném neki mind azt a sok mocskot amit most letagad, egész más képen csinál és mond,amit a gengszterváltás óta mondott. Közben bejátszanák neki reklám alapon,amint az eldugott milliárdoskákat vissza talicskázzák az országba és elköltik egészségügyre, oktatásra, rokkantakra, betegekre, szegényekre,stb. Persze,tudom,hogy ez csak álom.Ha jön is helyette másik,annak sem a számonkérés lesz az első dolga.
quadrocopter
Az ostoba kajmánt a saját dumájával lehet rendesen sarokba szorítani!
Minden mondata bizonyítja súlyos skizofréniáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.