De igen, bár a CÖF szerint vitatott, hogy mennyi is kellhet. Az összegyűjtés utáni fellebbezés eredményét viszont nem lehet megjósolni - lehetnek itt még viták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De igen, meg lehet jósolni. Pontosan annyi érvénytelent fog a bizottság találni, hogy a választást ne kelljen kiírni. És kiad egy közleményt, amiben leírja, hogy sajnos, de 53 aláírással kevesebb volt, mint amennyi szükséges lett volna.
Tehát a budapestiek mégiscsak olimpiát szeretnének rendezni, amit a Fidesz, a közakarat érzékelése után, hajlandó lesz megcsinálni.
Hellcat
@namihami: Erre számítok én is, hogy ott fogják elkaszálni a dolgot...a rendőri baszogatás is annak a jele, hogy nagyon be van fosva a fidesz.
karma1
Hajszalpontosan ezt mondtam, amikor orban azt mondta, hogy majd csak az alairasgyujtes befejezese utan mondja el a velemenyet. Mocskos egy banda: nana', o kozvetlenul nem szol bele ebbe a kerdesbe, ugraltatja bencsik-csicskat, biztosan leesik majd a ven munkasornek par milla alamizsna, ha feljelenti a Momentumot...
RonaGyuri
ez a Lomniczi is egy szaros komcsi-kölök!

Egyébként nyugodtan lehet bízni Pálffy anyó és bandájában, ők tudják mi a kötelességük! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.