elsősorban nem ápolónő, hanem tüntetésszervező a többség szemében. S így többször meggondolja egy munkáltató, hogy egy „fejben” esetleg a legközelebbi tüntetést szervező aktivistát alkalmaz-e ápolónőként. A személyes politikai nézetrendszertől akár függetlenül is. Azon problémázni, hogy nem veszik fel ápolónőként, elég szemforgatónak tűnhet ebben az esetben. Lehet, hogy a korábbi abbahagyási kísérletet kellett volna végigvinni. De ezt már sosem fogjuk megtudni. Az azonban már egy éve is tudható volt: a polcelebségből nincs valós visszaút. Ettől még lehet emberként sajnálni. Különösen, mert láthatóan már olyan eszközökkel kér egy kis figyelmet, mint az öngyilkossági kísérlet. Amit, mint valós halálvágyat szinte biztosan nem kell komolyabban venni, mint azoknak a gyermekeknek a kísérleteit, akiknek az önkezű halála sokszor inkább baleseti halál. Ha a szülő, elakadva a dugóban, egy kicsit később ér haza a szokásosnál. Miközben emberileg még lehet nagyon is sajnálható és szánható a...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Gyalázatos blog!
Nem Sándor Máriát kell sajnálni, hanem az országot! Ő nem celeb, hanem talpig becsületes és tisztességes ember!
Gyalázat, hogy annyira gyávák, megalkuvók, sunyik, nyakik szarban ülők az egészségügyben a munkaadók, hogy nem merik alkalmazni a remek nővért! Előbbre való nekik a büdös kis biztonságuk, mint a betegek érdeke, előbbre való nekik a hatalomhoz való dörgölődzés, mint az emberek sorsa.
Sajnálni a kiszolgáltatottat kell, ostorozni meg azokat, kik miatt vannak kiszolgáltatottak.
Az ilyen blogírók és az ilyen munkáltatók meg mélységes megvetést érdemelnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...ide vezet a naivitás és a felkészületlen belevágás.
magyarbakancs
@elnyomott: Belefáradtam a szélmalomharcba.
Én voltam előzetesben szakszervezeti tiltakozás miatt 1989-ben.

Azért írtam, hogy nincs megoldás csak a több biztosítási rendszer.
Nem tehetné meg egy orvos, hogy 100 ezret keressen adómentesen naponta.
Számon kérhető lehetne minden szereplője az EÜ-nek.
Dolgoztam ilyen rendszerben.
GeoCravker
@Csizmás Kond: kivételesen? egyetértünk
karma1
@GeoCravker: 09.54-re: Hat most sem ertek Veled egyet, de ugy latszik, ez az en bajom, mert en vagyok makacs. Nem baj, ilyennek is kell lenni - szerintem.

Ugy gondolom, hogy '48 es '56 is kivalo peldak voltak a spontanaitasra, Igaz, akkor mas celokert kellett harcolni, (bar a sajtoszabadsag mar akkor is elegge sarkalatos kerdes volt, lassan ugyanott tartunk, mind majdnem 170 eve...), nem a demokraciaert, mert akkor ez fel sem merult, ugyebar.
Az 56-osok is inkabb csak a rakosi pajtas szemelyi kultuszatol es baromsagaitol akartak megszabadulni, mert akkor is csak annyit tudtak, hogy BARMI jobb, mint rakosi . (Persze a "barmi" alatt egyaltalan nem a szovjet csapatok bevonulasat ertettek.)
Valahol most is ez tortenik: ez csak a tomegek viselkedesenek es a nagy szamok torvenyenek a viszonylataira vezetheto vissza: vagyis nagyjabol meg lehet josolni, hogyha ilyen szar a gazdasag, ilyen pocsek az egeszsegugy, az oktatas, a mikroszkopnyi nyugdijak, tovabba egy csomo mas, (esetleg kulfoldi hatas miatt) , akkor elorelathatoan ekkor es ekkor fog elszakadni az emberek cernaja. Hidd el, hogy a politologusok, torteneszek, egyeb elemzok nagyon is tudjak, hogy mekkora a baj, csak eppen be vannak szarva, mert azt is tudjak, hogy egy bizonyos mennyisegu tomeget (eleg kismeretut) tudnak csak kezelni, de peldaul mar egy Kossuth ternel nagyobb tuntetest, vagy tobb varosban egyszerre torteno nagy tuntetest nem tudnanak kezelni, es nagyon sok az ismeretlen tenyezo, ami miatt nyugodtan lehetnek almatlan ejszakai a mafiabandanak, ezt kivanom is nekik, ne legyen egy pillanat nyugtuk sem, ne tudjak, hogy a felduhodott emberek mikor kapnak szivlapatra, fegyverre...
Es akkor meg egyaltalan nem tudnak azzal mit kezdeni, hogy hogy viszonyulna ehhez az egeszhez az EU, trump es putyin...Szoval van min elgondolkodni, es nem lehet egyszeruen egy programot osszeallitani: tul sok az ellopott penz: ez a legnagyobb ismeretlen tenyezo.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.