A TV2 botrányos riportjának szankcionálása mellett arról is döntött az NMHH, hogy melyik sportműsorokat lehet az egész országnak díjmentesen megnéznie.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor most kicsit sűrűbben fogjuk látni (persze, aki Tv2-t egyáltalán nézi) a ""Magyarország erősödik"" és hasonló opuszokat? Sajnos, ez a sportcsatonákra is igaz. Kéretik vissza a már klasszikussá vált ""Tudta""-sorozat is.
Jaj, de jóóóóó...
Eladott Ország
"Az objektív, körültekintő tájékoztatás helyett Vajna szivarfüstös kanálisa kelti a hangulatot. Most éppen azok ellen, akik a kukából túrják ki a reggelijüket, akik minden nap átfagyva, mocskosan, elkínzottan ébrednek egységnyi kartondarabokon, akik pontosan tudják, hogy ez vár rájuk nyomorult életük végéig és akiket tiszta szívből gyűlöl a nemzeti keresztény kormány. Amely elfordítja a tekintetét, megbélyegez és fintorog a szaguktól. Mert ők a tükör. Az elcseszett kormányzás görbe tükre. Az egyik a sok közül. Annak az embertelen, aljadék kormányzásnak az eredménye ez, amelyik a holdudvar felvirágoztatására kúrta el annak a pénznek a sokszorosát, amit kötelezően arra kellett volna fordítania, hogy legalább megkísérelje felszámolni – egyebek mellett – ezt az összetett, súlyos problémát is. Ami az érintettek számára keservet, mindenki más számára bosszantó realitást jelent. A senkit az út szélén nem hagyó kormány betartotta az ígéretét. Lerugdosta az aluljárókba a társadalom perifériájára szorultakat. Azért, hogy a közpénzből milliárdossá tett adóelkerülő strómanja, aki a büdös életben nem járt budapesti metróaluljáróban, saját tévéjében öklendezhessen a gyászos látvány fölött. Pedig ezeknél az enyveskezű percembereknél büdösebb, mocskosabb lényeket el sem tudok képzelni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.