Megbélyegzés, minden alap nélküli vegzálás, a kreatív energiák és lehetőségek lefoglalása, elvesztése, zéró eredmény - a Krétakör blogjában vallott a fokozott állami ellenőrzés konstans élményéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Szégyen és gyalázat.
És nem a hatalom részéről, hanem a népnek szégyen, aki ezt hagyja következmény nélkül
Eladott Ország
"Ezzel tényleg csak az az egy baj van, hogy a civil társadalom továbbra is mi vagyunk. Egyenként.Tehát amikor elhisszük, hogy egy civil szervezetnek nincs joga bírálni a kormányt, akkor azt fogadjuk el tulajdonképpen, hogy nekünk, egyszerű polgároknak sem szabad felháborodnunk az intézményesített korrupción, a nyomorúságon, a nagyipari lopáson, a fejünk fölött megrendezett olimpián, az orrunk előtt ellopott jövőn. Mert akkor mi is Soros György katonái vagyunk, máglyára velünk. Innen már csak egy lépés, hogy leírja valamelyik szervilis görény, hogy minden magyar nem fideszes állampolgárt egyenként is Soros pénzeli. Azok után, hogy bevallották a cikkben, hogy a békemenetet a kormány szervezte, én már semmin nem csodálkoznék. Totális elmebaj, mentális hanyatlás, és minden. Nem tudom ennek a veszélyes mocskolódásnak, hol lesz a vége, de tartok tőle, hogy csak most
kezdődik."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.