Egy jelenleg 16 éves körmendi lány szülei tettek rendőrségi feljelentést Körmend alpolgármestere ellen, miután kiderült, hogy a KNDP 56 éves helyi politikusa évek óta viszonyt folytatott a lánnyal. A KDNP szerint Szabó Ferenc lemondott az alapszervezeti elnöki tisztéről is – írja a 24.hu.

Az ügyre három nappal a történtek után a Fidesz is reagált, közleményükben azt írják:

A héten Auer Miklós, a Jobbik önkormányzati képviselője több országos médiumnak is nyilatkozva azt állította, hogy a városban hónapok óta mindenki tudott arról, hogy Szabó Ferenc egy 16 éves lánnyal folytat viszonyt. Érdekes módon a Jobbikos képviselő arról elfelejtett nyilatkozni, hogy a 2017. január 18-án tartott Kaszinóesten ő személyesen Szabó Ferencet kérte fel arra, hogy ajánlja a közönség figyelmébe a makettozásról szóló legújabb könyvét. Mi az oka annak, hogy a képviselő habár tudott Szabó Ferenc viszonyáról mégis vele kívánta népszerűsítetni művét a nagyközönség előtt? Nem szégyelli magát a Képviselő Úr, amiért a polgármesterre próbálja meg rátolni a politikai felelősséget, miközben nyilatkozatai szerint ő és a pártja már jóval korábban tudomást szerzett az ügyről, mégis hallgattak hosszú hónapokon keresztül? Érdekes kérdések, amelyre várjuk a válaszokat!

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Jó fideszes szokás szerint náluk az a bűnös, aki feltár valamit. Aki elkövette, az védett állat.
Hányinger az egész bagázs, úgy ahogy van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ha nyilvánosságra hozza régen felnégyelték volna. Így jobban járt, azóta még az egyház is kitagadta a trubadurt, "nem tagja egy felekezetnek sem" Azért évekig élvezték a "külsős" pártfogását a pedofil mentes egyházfik.
huKKK
Fészbukk:

""... a városban hónapok óta mindenki tudott arról, hogy Szabó Ferenc egy 16 éves lánnyal folytat viszonyt. "

Szabó úr felelõssége nyilvánvaló.
A mindenkibe beleértendõk a szülõk és Auer úr is?
A város lakói, a szülõk és Auer úr méltóak a Kossuth-díjra, mert tökéletesen alakították az elnyomott, üldözött, megfélemlített polgárt. Hallgatni nehezebb lehetett mint szólni."
Eladott Ország
@Lepényleső: ...a keresztényi szeretetet belenyomta

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.