A volt köztársasági elnök szerint kicsit kései kezdeményezés, hiszen a parlament, a főváros és a MOB is eldöntötte, hogy támogatják az olimpiát. Orbán Viktor évértékelőjén nem igazán lehet vezető politikusok közelébe férkőzni. A szervezők évről évre tökéletesítik a rendszert, hogyan lehet minél jobban távol tartani a tudósítókat a fontos politikusokról. Idén az újságírók a Döbrentei tér felől mehettek be a Várkert utcába gyalogosan, szóval ha egy politikus bujkálni akart, elég volt simán csak autóval jönnie. A fontos vendégeket az évértékelőn sem igazán lehetett megszólítani, a rendezvényteremben ugyanis a sajtót biztonsági őrök kísérték az egyik elkerített részből a másikba.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
"Schmitt Pál szerint minden magyar ember szeretne budapesti olimpiát."

Akkor legyen országos az aláírásgyűjtés te analfabéta szarházi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
"Schmitt Pál szerint minden magyar ember szeretne budapesti olimpiát."

Akkor legyen országos az aláírásgyűjtés te analfabéta szarházi.
bencemacska
Ez a rinocérosz pofájú még osztaná az észt, pedig neki sincs!!!
Edmond Dantes
Ez a tiszta beszéd.Tehát aki nem szeretne budapesti olimpiát,az nem magyar ember.
Ez egyenértékű azzal a logikával,hogy aki nem Schmitt Pál,az nem hülye.Ez legalább igaz.
elnyomott
Már megint ki akarnak tagadni magyarságomból!
evacica
Kit érdekel, hogy Schmitt Pál mit mond, tudjuk, hogy nem győz fagylaltozni Orbánnak! Persze megéri neki. Én a helyébe világgá bujdostam volna a történtek után, és nem osztanám az észt,
Cefi
@evacica: Tetszik, új szót tanultam tőled: "fagylaltozik". Köszi :--)))))
Ludmilla
doktorr smici!Nem lopott még eleget?Megvan már a titulus?ha nem,akkor azzal foglalkozzon,vén kaméleon!
Cefi
Tisztelt smittúr! Doktori diplomát vásárolnék. Megadná az elérhetőséget?
kerekkocka
Ennek a vén gennyedéknek a helyében, minden tisztességes ember elsüllyedne szégyenében!!! Tolvaj, hazug, csaló geci!
cikicakk55
Jaj! Most nagyon elkeseredtem!!! 62 éves vagyok és azt hittem,hogy Magyar Állampolgárként élem a napjaimat. Azt hittem,hogy Magyar állampolgárokat ápoltam évtizedekig,magyar bérekért. Most kiderült,hogy lehet Hottentotta vagyok és hamis a Személyi igazolványom! Holnap megyek DNS tesztet csináltatni! Lehet,hogy a szüleim nem is Magyarok voltak? 1955-ben Vác nem is Magyarországon volt? Juj de hiányos az életem!
cikicakk55
@Cefi: Ha válaszol a kérdésedre,kérlek írd meg nekem is. A fiam diplomázás előtt áll.
öcsi55
Plagi Pali bácsi mindent helyesel amit a főnök kitalál ,hát még ha pár millió zsebbe jön!
Cefi
@cikicakk55: Azt mondja, kérdezzek meg bármilyen fideszest. Diplomáért, pénzért, vagyonért még egyik sem tanult vagy dolgozott. Csak megfelelő valagat kell nyalni, lehetőleg minél mélyebben.
bencemacska
Na most akkor egy nem magyar mondja nekem, hogy nem vagyok magyar.
Vagy ő magyar, csak a nevét is lopta???
Nehogy máááá a schmitt (vagy schnitt?) is Árpáddal jött be???-:))))
relatív
Minden ember - aki csak egy kicsit IS sport-, hazaszerető bárhol a világon - szereti az olimpiai versenyeket, nem vitás !

A valamely országban rendezésre kerülő esetében az adott ország gazdasági körülményeit, infrastruktuális lehetőségeket kell mérlegelni - ezt a NOB meg IS teszi (!) -, de alacsony intellektuális képességgel ez nagyon körülményes, megértem...

Ezért hazaárulóznak a hatalom környékén olyan bőszen a normális felvetésekre !
Eladott Ország
"Újra bakizott az államfő, mely nála az állam egy "l," csak úgy mint a múlt időnél az egy "t", a kettő helyett, de hát az egyesek ezt is megtehetik, plagizálással együtt.
"Meglepő és mulatságos? Kicsit sem az. Miközben Orbán Viktortól Semjén Zsoltig a kormánypártok prominensei azzal verdesik a horpadt mellüket négy napja, hogy az éppen magunk mögött hagyott sorsdöntő népszavazás bizonyítja, mekkora virágzó demokrácia is Magyarország, nemzeti választásiék – ez Ilonka nénitől Patyi kollégáig néhány arctalan, névtelen végrehajtót jelent ­, elkaszálták azt a kezdeményezést, amelynek célja lett volna megkérdezni az embereket. Arról, hogy akarnak ­e olimpiát rendezni egy olyan országban, ahol az úszó vébé és a Forma 1 párhuzamos rendezése is komoly nehézségekbe ütközik. Mint emlékszünk, vagy nem, a 2024-­es olimpia budapesti pályázatáról Erdélyi Katalin, az Átlátszó újságírója nyújtott be kérdést a kopaszokról elhíresült NVI­-hez, Népszavazási Ilonka néni privát homokozójához szeptember elején, amely így hangzott: Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés helyezze hatályon kívül a XXXIII. nyári olimpiai és XVII. nyári paralimpiai játékok pályázatáról és rendezéséről szóló 2016. évi LVIII. törvényt? A 30 napos határidő lejárta előtt, tegnap megszületett a választási bizottság döntése. A testület 9:2 arányban utasította el a népszavazási kezdeményezést, amely valójában azt a törvényt torpedózta volna meg, amit az Országgyűlés a rendezési szándékról hozott. Patyi Jogászkezdemény András szerint egyrészt a kérdés nem volt elég egyértelmű, mert azt a látszatot keltette, mintha az olimpiai pályázat visszavonását jelentené. Másrészt a rendezésről szóló törvény eltörlése olyan szervezetalakítási kérdést is érintene, amiről nem lehet népszavazni. Szervezetek alatt értendők például a Schmitt Pál örökös "áLamfő" kedvéért és szórakoztatása céljából gründolt szépreményű gittegyletecskék."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.