Faültetéssel segítheted az erdők megmentését, hozzájárulhatsz a klímaváltozás fékezéséhez. Sokat tehetsz a tiszta levegőért, az élhető környezetért, ha fákat ültetsz, vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor ha faültetési programokat segítesz, támogatsz. Számos szervezet adományokból telepít újra erdőket szerte a világon, és ezzel a helyi közösségeket és a fenntarthatóságot segíti...

Feltöltő: kornytech
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ja...akkor azért muzsikálnak kővágótól-zánkáig a nemzet balatonfelvidékének minden évben ligetre vágott erdei-legyen mit adakozásból visszatelepíteni,hogy meg ne fulladjunk a naranhcsködös istennyilák sikereinek felcsutkai tengerében!!!
De már látom a somogyi rétinégereket is a pirézekkel OSSZEFOGVA HOGYAN DUGDOSSÁK A TÜZRŐL PATTANT UTOLSÓ SZIKRÁJUKAT IS VISSZA A TARRA SZÉTLOPTT FALVAINKBAN MÉG VEGETÁLNI KÉPES KULÁKOK MEGELÉGEDÉSÉRE A SIVATAGBA IS !!!
Adakozzatok MAGYAR NEMZETI NYUGGEREK,MERT KÜLÖNBEN NEM LESZ ELÉG OXIGÉN A CSÖVÖN ,HA KELL AZ ENERGIA!!!
1magyar
Legalább örökzöldeket amelyek télen is szűrik a szmogot! Na és az sem utolsó,hogy nem kell milliárdokat költeni a lehulló falevelek eltüntetésére.
Lepényleső
...legyen mit kivágnia a bán leszármazottainak?
kornytech
Az, hogy állítsák végre le a fakivágásokat, az egyértelmű, egy külön cikksorozatot is megérne, de annál jóval nagyobb civil kezdeményezések is vannak ezzel kapcsolatban. Kár, hogy nem hallgatnak rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.