2016 októberében egy állami tulajdonú légiforgalmi szolgáltatócég, a Hungarocontrol 320 millió forintot adott a Szövetség a Nemzetért Alapítványnak - szúrta ki az Index. Ez az alapítvány áll Orbán Viktor polgári köre mögött. A 444 megkereste a Hungarocontrolt, hogy megtudjuk, az állami cégnél ki döntött a támogatásról, mire adták pontosan, és hogy adtak-e már valaha ekkora támogatást bármilyen szervezetnek. Erre a cég érdemben nem volt hajlandó válaszolni, ennyit írtak:„...ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. törvény alapján a közérdekű és közérdekből nyilvános adatokra vonatkozó közzétételi kötelezettségének eleget tett, kérdéseivel kapcsolatban honlapunkon tájékozódhat.”A cég honlapján azonban nem található válasz az általunk felett kérdésekre.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Miért, miért? Hogy egy nagy klasszikust idézzek: CSAK. Na ugye, hogy ugye. És még valami: Mert megérdemlik.
Akinek ennél több magyarázat kell, annak semmi nem elég.
Ha én lennék a Soros helyében, akkor utalnék nekik 500 Eurot, persze óriási csinnadrattával és abban a pillanatban benne lenne a sz@r a palacsintában. Neki ez nem tétel és rögtön vége lehetne a Soros-pénzezésnek.
CsipkeRózsa
A Szövetség a Nemzetért Alapítvány nem csak a Hungarocontroltól kap nagy összegeket.

A Rogán féle minisztérium, a Szerencsejáték Zrt rendszeresen ad pénzt az alapítványnak. Persze még amiről nem tudunk, összejönnek a milliók. Sőt, a Polgárok Háza, ami szintén a Fideszé, is megkapja az ingyen pénzt.

Gondolom, ha ez más pártalapítványoknál fordulna elő, akkor óriási felháborodás lenne a Fidesz részéről.

Úgy tudom, a parlamenti pártok egy-egy alapítványa kap pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.