A Ripost, vagyis a Fidesz kedvenc házi bulvármagazinja olyan fontos témával rukkolt elő, ami inkább hasonlít egy vietnami propagandacikkre, mintsem egy valóban érdekes bulvárhírre. A téma ugyanis nem más, mint Orbán Viktor nyakkendője. A stílus viszont annyira benyalós lett, hogy még csak iróniának sem vehetjük, mert még azt is jócskán túlhaladta. Ezt a cikket nem merték névvel vállalni, így “Ripost” szerzővel publikálták. Muszáj lesz a teljes cikket idéznünk, de ahhoz, hogy elemezni tudjuk, ezt részletekben tesszük meg.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kimaradt a nyalogány cikkből, hogy a miniszterelnökúr cipője mindig tiszta, csillógóan fényes még a talpa is! Mert a levegőben jár, miután vizen már sikerült, következő lépés a kézrátételes gyógyítás és Brüsszel szemmelverése!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Jozefina: Volt ízlése, még földhivatali korában, amikor különösen jó "ízléssel" válogatta össze a família számára a földterületeket!
bakegya
@Lepényleső: persze hogy az,csakkk mindenki óvatoskodik azzal ,hogy nevén nevezze a gyereket.
quadrocopter
Genyó világ van, már az alányalós cikkekért sem meri vállalni a felelősséget annak írója!
nezelodo
@quadrocopter: Lehet, hogy valaki már kezd kijózanodni a talpnyalók között és odaszólt a cikkírónak, hogy "Ez már sok, sok, sok!" Vagy én vagyok naiv, és még mindig "nem elég, ha valamiből több lehet"?
quadrocopter
@nezelodo: Amikor "nyitott gerinchiánnyal" él valaki, akkor nem marad más a számára, mint megnöveszteni a nyelvét, mert csak az ülep látványa izgatja fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.