Magyarországon a korrupció miatt évi 500-1000 milliárd forint tűnik el gyanús csatornákon, lezsírozott pályázatokon és közbeszerzéseken keresztül, magánzsebekbe vándorolva – állítja a Párbeszéd Magyarországért közleménye. "Ha 20 ezer forintos bankjegyeket egymásra teszünk, akkor egy 18-36 kilométeres toronynak felel meg ez az összeg. Ezt a gigantikus pénztömeget úgy sikerült kilapátolni a magyar államkasszából, hogy a legfőbb ügyésznek ebből semmi nem tűnt fel" - fogalmaz az ellenzéki párt. A párt ezért többek között oligarcha-adót és földadót vezetne be, és ígéretük szerint garantálná, hogy az ellopott milliárdok visszavándoroljanak az államkasszába.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
annyira meg vannak bolondulva a mostani maffiózók a XVIII-XIX. századi berendezkedés után... legyen akaratuk szerint. Minden hazája ellen vétő politikusnak, hivatalnoknak fő- és jószágvesztés, lemenő és oldalági rokonoknak is.
Equus
annyira meg vannak bolondulva a mostani maffiózók a XVIII-XIX. századi berendezkedés után... legyen akaratuk szerint. Minden hazája ellen vétő politikusnak, hivatalnoknak fő- és jószágvesztés, lemenő és oldalági rokonoknak is.
aremy
@Equus: és a felmenő ágiakkal mi legyen .
nevemnick
Mibű?
Először is kormányra kellene kerülnötök b+.
Addigra azok a földek és vagyonok már strómanok nevén lesznek, ami meg maradt, az kb annyi mint a vezír vagyonnyilatkozatából ~750.000.-Ft.
Equus
@aremy: hm... azokat is pallos alá... hát persze, akik kölcsönadtak arany kicsi fiúkájuknak... hát hogyne... ők is!
namihami
Csakhogy a gond az, hogy a ""visszavehető"" vagyon mindössze a töredéke annak, ami már halálbiztos helyen várja a feltámadást.
Ez a Fáraó-effektus semmi másra nem kellett, csak a pénz (ellenőrizhető svájci bank helyett) biztos arab bankokba történő átlapátolásához. Már céloztam rá. Lehet, hogy több a kezelési költség, de nagyobb a visszanemadatás vagy perelhetőség biztonsága is. És ez volt akkor a sok svájci kirándulás célja.
aremy
@namihami: a gond a külföldre menekített milliárdokkal van de az itthoni javakat visszalehetne adni az országnak .mert az ss mennyi és milyen vissza menő törvényeket csinált.az újak akik a régiek is gyárthatnának ilyen törvényeket.de nem fognak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.