A Pesti Bulvár szerkesztősége kapott egy levelet, amelyben egy fiatal lány szól a miniszterelnökhöz. Ezt változtatás nélkül közöljük veletek. "Azért jöttünk el Magyarországról, mert egyik pillanatról a másikra bárki válhat ellenségé. Elegünk volt abból, hogy a saját hazámban ellophatják a nyugdíj-megtakarításomat. Elegem volt abból, hogy nőgyűlölő kisfarkú FIDESZESEK és Kereszténydemokraták egyszerűen semmibe veszik a nőket. Miniszterelnök Úr! Még is mi a büdös francot hisz magáról? Mivel tömik a fejét Svájcban? Mit hozott magának haza Habony Ibizáról? Amikor Amszterdamban az első munkahelyemen elkezdtem dolgozni úgy néztek rám, mint egy igazi menekültre. Mert Magyarországról már sajnos elsőként nem Puskás, sportolóink, vagy Nobel-díjasaink jutnak eszébe az embereknek. Sajnos a rengeteg bűn, amit elkövetett hazánk ellen, na az jut az embereknek az eszébe. Amikor már a román kolléganőm is sajnálkozóan nézett le rám, akkor éreztem magam legtávolabb magamat a hazámtól. Egy dolgot tudok...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kond: @Pergető: Srácok!
Attól, hogy ti nem értitek ennek az egyszerű levélnek a tartalmát, még igaz.
Nyugi puha bébi pöcsök :)
aremy
@Csizmás Kond: miért ti az ss sek a farkatokkal veritek be a szöget szóval nem kéretik a nyálatokat verni inkább továbbra is a nyelvetekkel csapkodjatok.
huKKK
Simicska úr újraindította a maunikasót?
aremy
@huKKK: de azért te is naprakész akarsz lenni ha állandóan erre egerészel.ugye ugye!!
huKKK
@aremy: Nem annyira a naprakészség, inkább a párbeszéd érdekel.
Ennél is inkább a vita. Írásban. Ha van időm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.