Február 17-ig tart a 2024-es budapesti olimpiarendezés ellen elindított népszavazási kezdeményezés aláírásgyűjtése, az egészet kitaláló Momentum Mozgalom is egyre több helyen várja a szignókat. Akad, ahol nem örülnek nekik – mint ahogy az újpesti piacon a biztonsági őrök.

A piacon gyűjtő aktivistákat először a közterület-fenntartók találták meg, de ők biztosították az aláírásgyűjtőket, hogy legális helyen gyűjtenek.

A piac biztonsági személyzete azonban önhatalmúlag megfogta az gyűjtőstandot, és egy sokkal kevésbé forgalmas, elzárt helyre pakolta át, hiába szóltak nekik az aktivisták, hogy ezt nem kellene.

 

A Momentum Mozgalom aktivistái végül rendőrt hívtak, a kiérkező járőr jó szokás szerint mindenkit igazoltatott.

Szombaton az LMP egyik politikusát fejelte le az olimpiai népszavazás aláírásgyűjtése közben egy járókelő – írtuk korábbi cikkünkben.

(24.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Nem is értem miért nem hagyják gyűjteni az aláírást?Ha Orbánéknak meggyőződésük, hogy a lakosság zöme támogatja az olimpiát, akkor hajrá, egy népszavazás és abból kiderül a frankó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Nincs egy nagyobb darab ember, aki odaállna az aláírásgyűjtők mellé? Ezt nem hiszem el!
namihami
@vadnarancs: Ha lenne, akkor se az lenne az elintézés módja. Sőt, képzeld el a csicskasajtó cikkeit, ha egy méretes aktivista beküldene valamelyik ilyen ""jószándékú, igaz magyarérzelmű"" ellenaktivistának egyet. Akkor lenne csak hírözön, hogy az aláírásgyűjtők milyen agresszívek. Amit nem értek, hogy a rendőr miért nem aktiválta magát, hogy a standot tehessék vissza az engedélyezett helyre. Oké, igazoltatott, de utána vége az intézkedésnek?
Egyébiránt ezeknek a ""piaci legyeknek"" a felvételét egy maximum szinthez szabják, és ha több, mint 25 az IQ-ja, akkor eleve alkalmatlan? Vajon a szerv miért nem őket dresszírozta, miért az aláírásgyűjtőkkel szórakozott?
vadnarancs
@namihami: Már régen nincs demokrácia... Szemet szemért, fogat fogért akció van! Alkalmazkodni kell amíg el nincs takarítva a szenny!
kisrigó
@namihami: Lehet, hogy egy "szekrényhátú" embernek a látványa is meggondolásra késztetné ezeket a bátor nem hazafiakat. Amúgy ez az igazoltatásdi csak egy pótcselekvés, ha nincs folytatása, hogy mi történt!
Lepényleső
"Semmit sem felejtettek és semmit sem tanultak"
Pergető
A hülyéknek tájékoztatásul: Nem ott állunk meg, ahol kedvünk tartja, hanem ahol engedik!
Perwool
Nem is értem miért nem hagyják gyűjteni az aláírást?Ha Orbánéknak meggyőződésük, hogy a lakosság zöme támogatja az olimpiát, akkor hajrá, egy népszavazás és abból kiderül a frankó.
TAdam
@Pergető: "a közterület-fenntartók biztosították az aláírásgyűjtőket, hogy legális helyen gyűjtenek" tanulj meg rendesen olvasni és szöveget értelmezni hülyegyerek.
Pergető
@TAdam: Te pedig értelmezd az olvasottakat baromarcú!
TAdam
@Pergető: Ugyanezt írtam én is majom! :D Mit ismételgetsz?! Felfogtad hogy megengedték?! Mit nem lehet ezen érteni?!
hetöndöe
@Pergető: Kint volt a "gyalogosan parkirozni tilos tábla" hülyegyerek?
Eladott Ország
"Minél jobban üvölt a propaganda, annál nagyobb a szar. Ez itt csak egy szelete a pöcegödörnek. Ha nem a fényes tekintetű segglyukából nézzük, mindenhonnan pöcegödör ez. Ők is tudják, rettegnek is, nem véletlen a fegyveres, a taktikai készülődésük, a megvett
médiával harsogtatott prevenciós agymosás, cenzúra minden hírportálon a kommentek
körében, digitális katonák, a trollok, egyre erősebben védekeznek a semmi ellen is, egyre több a nemlétező, de hangosan kiáltott ellenség, hiszen nem hülyék, tudják, ha a magyar nép
egyszer kitisztul és megindul, ha felismeri végre, ki az igazi ellensége, megszünteti azt azonnal, mert harcos nép, ha kell hetekig ostromol, de bosszúja futni nem fog hagyni senkit közülük, a menekülésükkel csak késleltetni tudják, de nem a milliárdokat rejtő párnáikon ér majd véget szépen, nyugalomban a történetük e világon."
justhpeter
Ez a normális jobboldali emberek szégyene. Nekik kellene fellépniük, hogy őket ne ez a szeméttelep képviselje.
namihami
@justhpeter: ""Normális"" és ""jobboldali""? Ne feledd el, hogy a hazánkban jobboldalinak nevezettek azok éppen ezt a kategóriát képviselik. Aki igazi jobboldalinak vallja magát, az ugyanúgy szégyelli a világ előtt ezeket, mint mi. Vagy erősen megfizetett (és ezért ideig-óráig kitartó) vagy szellemileg alacsonyabb rendű, akik képtelenek felmérni a kiválasztottaik úgy erkölcsi, mint anyagi stílusát. Sőt, állítom, hogy van közöttük olyan is, akinek még tetszenek is a viselt dolgaik.
human
@justhpeter: Nem hinném, hogy a jobb oldalon bármi szégyenérzet lenne. A nőt sem zavarta a választási irodánál, hogy büntetett előéletű kopaszokkal kellett összejátszania. A főnök kedvéért bűnözőkkel is hajlandóak összejátszani. Ezért is hiteltelenek. És akkor kovács zoltán olyannal jön, hogy imádkozni szokott az országért. Hogy nem szakad rájuk az ég?
Clavigo
@Pergető: Nem csak bunkó,,hanem hülye is vagy Bugsy...
Pergető
@Clavigo: Egyezik a véleményem veled kapcsolatban!
Pergető
@hetöndöe: Oda lehet állni, ahol megengedik, hülyegyerek!
TAdam
@bakcsubakka: Az ilyen fidesz-suttyókkal nem lehet vitatkozni. Hozol egy észérvet, aztán hiába tudja hogy nincs igaza, mond egy imát orsósért, és elkezd téged pocskondiázni. Ennyit tudnak, nulla IQ, nulla értelem, megvezetett sötét droidok. Nekik olyan az észérv, mint Putyinnak a demokrácia: "felfoghatatlan szójáték" :D
Pergető
@TAdam: Pocskondiázni én, te idióta? Épp ez a majom esett nekem, mert nem láttok a mérhetetlen gyűlölettől makákók!
TAdam
@Pergető: Ezzel csak ráerősíteni tudtál a fidesz-suttyóságra :D gratulálok bringás! Nyírasd le a hajad úgy még jobban hasonlíthatnál az elbutult kubatovi kopaszbűnöző haverjaidra.
Pergető
@TAdam: Miért is gondoltam, hogy egy liberálissal lehet értelmesen beszélni? Na ez az én hibám volt!
TAdam
@Pergető: Töröld magad az oldalról és "beszélgess" (irónia), "értelmesen" (irónia), komcsi elvtársaiddal a nyócnyócnyócon. Neked egy nagy hibád volt, hogy ideszülettél és nem valami távol-keleti vagy afrikai diktatúrába. El lehet innen távozni ha fáj az igazság arról hogy megengedték az aláírás gyűjtést, amit megint a kubatovi kopaszbűnöző haverjaid akadályoztak.
hetöndöe
@Pergető: Az attól függ,hogy ki engedélyezi és milyen jogalapon kis köcsög.:-)Egy jól irányzott parasztlengő után mindenki megtudja ,hol is a helye.Te annyira hülye vagy,hogy anyád se szeret.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.