23 ezer aláírást adott át vasárnap délután egykor az LMP a Nyugati aluljáróban a Momentum Mozgalomnak – olvasható a 24.hu cikkében.

Olimpia: 23 ezer aláírást adott át az LMP a Momentumnak

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az aláírásokat tartalmazó lapokat Csárdi Antal, az LMP fővárosi képviselője és Ferenczi István, országos elnökségi tag adta át.

Olimpia: 23 ezer aláírást adott át az LMP a Momentumnak

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az aláírásokat péntekig (február 17.) lehet gyűjteni és délután 16 órakor kell leadni.

A 24.hu-nak a momentumosok elmondták, 10-15 százalék érvénytelen szavazattal számolnak.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kettosmerce.blog.hu/2017/01/18/az_utolso_esely_hogy_ne_basszuk_el_egy_olimpiaval_evtizedekre_az_orszagot
A több mint 135 ezer aláírás, amit össze kell gyűjteni ahhoz, hogy kiírják a népszavazást, nagyon sok, de ha ez sikerül, akkor több mindent is nyerünk. Visszanyerjük a hitünket, hogy bele tudunk szólni a saját sorsunk, a saját országunk sorsának alakulásába. Visszanyerjük a hitet a győzhetetlen Fidesz legyőzésében, és esélyt kapunk arra, hogy mi magunk döntsünk arról, a korrupt fideszes oligarchákkal szemben milyen irányba induljon el az ország!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
kevés lesz!
Ártunk és qurmányunk pribékjei nagyon sumákolnak; nem lepődnék meg, ha nagy mennyiségben hamisítottak volna!
JAJMÁR
@RonaGyuri: Csak nem tudod már, mennyi lesz a vége? Ja, csak azt tudod, hogy "kevés"! Kudarcra játszol! Neked ez mindig bejön!
RonaGyuri
@JAJMÁR: ha olvastál volna és értetted is volna talán nem kötekednél. Természetesen a "10-15 százalék érvénytelen szavazattal számolnak."-ra mondtam, hogy kevésnek tartom!
Eladott Ország
kettosmerce.blog.hu/2017/01/18/az_utolso_esely_hogy_ne_basszuk_el_egy_olimpiaval_evtizedekre_az_orszagot
A több mint 135 ezer aláírás, amit össze kell gyűjteni ahhoz, hogy kiírják a népszavazást, nagyon sok, de ha ez sikerül, akkor több mindent is nyerünk. Visszanyerjük a hitünket, hogy bele tudunk szólni a saját sorsunk, a saját országunk sorsának alakulásába. Visszanyerjük a hitet a győzhetetlen Fidesz legyőzésében, és esélyt kapunk arra, hogy mi magunk döntsünk arról, a korrupt fideszes oligarchákkal szemben milyen irányba induljon el az ország!
Béla333
Nem kell aggódni! Ehhez még hozzájön az MSZP és a DK által gyűjtött aláírás, úgy már biztos elég lesz!
bencemacska
Ebben a kötegben vannak a mi aláírásaink is!
Ennyit tudtam tenni az ügy érdekében!
Ha lesz népszavazás, megyek szavazatszámlálónak is ( ha hiányzik valahol!)
JAJMÁR
@RonaGyuri: Most, hogy azt is leírtad, konkrétan mihez kapcsoltad a véleményedet... a gondolkodásod algoritmusa ugyanaz! A válaszom is.
RonaGyuri
@JAJMÁR: na te is megbuknál a PISA teszten! =))
Béla333
Egyébként meg gratula az LMP-nek.
Van ugye az LMP, az MSZP, a DK, az Együtt a PM és a Fodor féle párt, mindenki ennyit tett volna mint amennyit az LMP tett, akkor pont kijönne a 138 ezer aláírás, a Momentumosok által gyűjtött lehetne a plussz!
Akkor demokraták, nézzük meg, hogyan is állunk?!
Béla333
@Lepényleső: 18.13
Honnan veszed? Vagy csak a szokásos rosszindulat?
tothjani
1936 augusztusában Adolf Hitler náci diktatúrája két hétre álarc mögé rejtette rasszista, militarista jellegét, amikor otthont adott a nyári olimpiai játékoknak. A sportesemény remek lehetőséget jelentett arra, hogy a békés, toleráns Németország látszatával kápráztassák el a sok külföldi látogatót és újságírót.
tutajos
Szép volt LMP-s fiúk!
További sikeres együttműködést!
Hajrá!
quadrocopter
Az olimpia a gengszterrezsim elismerését is jelentené, intézkedéseiben, demokrácia-ellenességében, civil-ellenességében, menekült-ellenességében, a nyugdíjasok, egészségügyiek, pedagógusok és mások érdekei elleni tevékenységében, általában az elmeroggyant illiberális szarháziságban!

NOLIMPIA!
namihami
Félő, hogy ha az összes budapestitől, mind az 1.8 milliótól aláírást nyújtanának be, akkor is kevesebb lesz a szükségesnél 50-60 darabbal. A bizottság majd pont annyi érvénytelent fog találni, amennyi szükséges.
Hellcat
Gondoljatok arra is, hogy ha látják, hogy itt ekkora ellenszele van az olimpiának, akkor lehet hogy már csak azért is Párizsnak adjak...Én ebben bízom a leginkább, hogy kelt akkor figyelmet ez az egész, hogy a bizottság elveti a Budapesti olimpia 5letét.
Zeta
@Hellcat: ha így lesz, olyan gőzerővel fog a kampány dübörögni a kormány részéről, hogy lefogja pipálni a kvóta népszavazásét! Itt nagyon nagy pénzekről van szó. Ezért országost fognak kiiratni. Úgy pedig van esély, hogy nelegyen meg az 50+1!
Profonn
Jól látom, hogy ürgebőrbe van kötve ?
Hellcat
@Zeta: És ha nem lesz meg de a leszavazás lesz a döntő? Akkor hogy nézne az ki hogy a bevándorlós népszavazásnál szartak az érvénytelenségre itt meg nem? Bár tudjuk a fideszből bármi kitelik.
karma1
@Eladott Ország: Igazad lehet a hit visszaszerzeseben, ugyanis eddig senki mas nem allitotta magarol, hogy legyozhetetlen, kizarolag a fidesz... Ok viszont kizarolag sajat magukrol mondjak ezt, ami azt jelenti, hogy ezt a "tenyt" ok probaljak meg belesulykolni az emberekbe, es ez csak azt jelenti, hogy elnek a tomegpszichozis osszes eszkozevel,...
Nem kivanok senkinek sem rosszat, de finkelsteinnek azert annyit igen, hogy remelem, elhuzza meg a haldoklasat 2018-ig, es lathatja majd, amint eleteben eloszor az altala adott tanacsok ellenere orban lehull a melybe...:o)))
karma1
@Béla333: Nem, Lepenyleso nem rosszindulatu, de minden ilyen esetben kell szamolni valamennyi nem ervenyes alairassal, es felo, hogy a fideszeseknek ki volt adva, hogy szabotaljak az alairasokat, menjenek el tobb standra is alairni, ami ugye mar eleve kizarja a fair alairast. Gondolom ilyenkor minden helyrol torlik az illeto nevet. Sem @JAJMAR, sem @Lepenyleso nem az olimpiat akaroknak drukkolnak, hanem sajnos peldaul engem is nyomaszt orban veszjoslo nyilatkozata, amiben azt mondta meg a legelejen, hogy nem nyilatkozik egy szoval sem az alairasgyujtesrol, majd UTANA... Vagyis amikorra az aknamunkaja "meghozza gyumolcset"...
Mindannyian ETTOL tartunk...
Kulonben pedig minden partnak igy es legalabb ennyit kellett volna segitenie...Igazad van...:o))
bencemacska
@karma1: Nem szoktam kárörvendő lenni, de az ő esetére nyugodtan mondom: Isten nem ver bottal!
Csak azt kapja, amit megérdemel!
karma1
@bencemacska: Ilyen esetekhez ugyanaz a hozzaallasom, mint a Tied - egyebkent sem szabad rosszat kivanni valakinek, mert az visszaszall rank -, de oneki mar ugyis mindegy, a sok gonoszsag kikezdte az egeszseget, a sajat negativitasaba fog belepusztulni: hat nem fogom sajnalni, eppen eleg embert, nemzetet tett tonkre... De elveznem, ha lathatna, hogy a magyarok meg ebben is teljesen masok, itt meg az o mindent elronto keze sem tudott vegleg elrontani mindent.
Bizom az emberek jozan paraszti eszeben, es a budapestiek iteleteben...NEM szabad olimpiat rendezni egy ezer sebbol verzo orszagban!
karma1
@namihami: Ilyen esetekre nagyon erdekes lenne az ausztral gyakorlatot kovetni: ott, ha valamit kiirnak nepszavazasra - meg a valasztasokra, 3 evenkent - MINDENKINEK KOTELEZO elmenni, mert minden szavazo koru ember nyilvantartasban van ott, es ha nem megy el szavazni, akkor penz- vagy BORTONBUNTETESSEL sujtjak ezert az embereket!
Ehhez mit szolsz?
(Jo kis muszaj-demokracia, de a rengeteg aborigin miatt kellett, mert azok csak lazan elnek bele a vilagba, elvarjak az allamtol az oriasi segitseget, tulnyomo reszuknek meg dolgoznia sem kell. )
namihami
@karma1: Akkor, amikor itt még szocializmus volt, kötelező volt. A sok széplélek azért vonyított, hogy neki joga van nem elmenni. Most él a jogával, otthon marad kapálni meg permetezni és a nyakunkon hagyja ezt a garnitúrát, amelyik a kétmillió fanatikusát elvive, mindig elégségesnek bizonyul.
Elmenni-nem elmenni. Ez se jó, az se. Nem tudhatjuk, hogy ez a réteg mire, kire szavazna, ha kötelező lenne. Lehet, hogy a kétmillió helyett még többen lennének és akkor végképp dübörögne a győzelmi himnusz.
Nekem van olyan ismerősöm, aki bevallotta, hogy azért szavazott a Gazdira, mert ""Olyan szép gyerek"". Na, ehhez mit szólsz? Ez talán még a ""Folytatjuk""-nál is jobb.
quadrocopter
Tudható, hogy ebben a pillanatban hol tart az aláírások száma?
karma1
@namihami: Na, azert bori nem jart erte, ha nem mentel el a Hazafias Nepfrontra szavazni...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.