Megbukna a Fidesz az olimpiaellenes népszavazáson – derül ki abból a felmérésből, amelyet a pályázatról népszavazást kezdeményező Momentum Mozgalom rendelt meg.

A 24.hu birtokába jutott, belső használatra készült kutatás eredményei szerint a megkérdezettek 45 százaléka támogatja a pályázatot, 51 nem. Budapesten nagyobb a különbség, itt 62 százalék utasítja el a rendezést és 31 százalék van mellette.

A Momentumnak pénteken 138 ezer érvényes aláírást kell leadnia, hogy a fővárosban népszavazást lehessen tartani a kérdésről, de a gumiszabályok miatt egyelőre még az is kérdés lehet, elég-e ennyi szignó.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Innentől kezdve nincs miről beszélni. Ejteni kellene a témát. De, az olimpia kérdéséből is látszik, hogy a zemberek érdeke nem egyezik az orbánékéval. Megfordítva is így van: orbánék pénzlenyúlós, úrhatnám érdeke nem egyezik a többség, a NÉP érdekeivel!
Nagyon szurkolok az aláírásgyüjtők sikerességének, mert amit gagyi kósa nyilatkozott, az nagyon felháborított!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Nana, hogy Budapesten nagyobb a szazalek, aki nem akarja megtartani az olimpiat... Mindenki elenken emlekszik a Moszkva ter felturasara , meg amikor egyszerre ujitanak fel hidakat, es mindezt lehet a Nagy Konduktornak, a hulye tarlos atgondolatlan terveinek a vegrehajtasa miatt.
Ennek a felfordulasnak legalabb a 10-szerese lenne Budapesten, pedig mar ez az atepites is teljesen felforditotta Budapest rendjet,... (Sajat tapasztalatbol tudom, 2015-bol)
lusta
Ha véletlenül elég lesz, akkor majd kiderül, hogy mégsem.
colibri
Innentől kezdve nincs miről beszélni. Ejteni kellene a témát. De, az olimpia kérdéséből is látszik, hogy a zemberek érdeke nem egyezik az orbánékéval. Megfordítva is így van: orbánék pénzlenyúlós, úrhatnám érdeke nem egyezik a többség, a NÉP érdekeivel!
Nagyon szurkolok az aláírásgyüjtők sikerességének, mert amit gagyi kósa nyilatkozott, az nagyon felháborított!
kerekkocka
Vajon miért nincs meg eddig a megkívánt aláírás, ha 62% nem akar olimpiát? Én is leírtam a a 3x-et /mert dr vagyok/ és nem tört le a kezem. Hol a több 100ezer ellenző?
RonaGyuri
Svájc legnagyobb kantonjában, Graubündenben vasárnap tartottak népszavazást, melyen a választók 60,1 százaléka elutasította a 2026-os téli olimpia megrendezését – számol be a gamesbids.com.
Eladott Ország
"Patyi Andrások és Népszavazási Ilonka nénik őrködnek afelett, hogy senki ne mehessen szembe a kormány hatalom­ és pénzéhségével. Mindenki tudja, hogy Magyarországnak esélye nincs olimpiát rendezni, de iszonyú a tét: az olimpiai pályázat egy óriási pénzszivattyú, aminek elzárásáról egy potenciális népszavazás dönthetne. Az meg kinek kell? Úgyhogy teljesen mindegy az NVB indoklása, lehetett volna az is, hogy azért nem lehet az olimpiáról népszavazni, mert csak. Ezek a hosszú évekre bebetonozott pártkatonák úgy érzik, bármit megtehetnek. Naponta fúrják, bomlasztják, pusztítják a demokrácia meglévő maradványait, és asszisztálnak ahhoz, hogy Orbán Viktort és bandáját semmi ne zavarja a lopásban. Odaírtuk ezt is a többi mellé."
Aki Én
Szegény Pergetőbringásverőcefreewolf...
Mindig rossz szembesülni olyannal, amiből kiderül, hogy valójában a kisebbséghez tartozik az ember.
Titokban persze tudják, hiszen különben pártolnák a demokrácia alapját jelentő népszavazási kezdeményezést.
quadrocopter
Ez a játék egyben rezsimellenes játék is, tehát állásfoglalás a luxus-szarháziakkal szemben!
huKKK
Manapság nagyon figyelmesnek kell lenni, kivel mit méret a mérető.
Különben még rossz eredmény jöhet ki!
Eladott Ország
@huKKK: Igen, mivel ha elbambul az ember méreten felül nem mérhető l*fasszal seggbekúrják.
huKKK
@Eladott Ország: A Ön birtokába jutott, belső használatra készült kutatás eredményei szerint a megkérdezettek 15 százaléka támogatja a pályázatot, 91% nem? Nem nyilvánított véleményt mínusz 6%?
Csak cinkelem magát, ne vegyen komolyan.
Én se veszem komolyan ezeket a közvélemény mutogatásokat.
Eccómincász, olimpia márpedig lesz, ha máshogy nem, megrendezem saját szakállamra.
Mindenki ingyen bejöhet, tisztelet a kivételnek, meg a Momentumnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.