Orbán Viktornak az államfőválasztásban épp az az ellenzéki stratégia a legkedvezőbb, ami megvalósulni látszik: Áder János és Majtényi László párharca - írta Schiffer András, az LMP volt társelnöke a Magyar Nemzetben. Szerinte Majtényi eddigi munkássága tiszteletet érdemel, de nem államfői posztot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a derék Szakasits unoka ismét bizonyítékát adta annak, hogy valójában Orbán kegyence!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
" Az Eötvös Károly Közpolitikai Intézetet a Soros Alapítvány hozta létre 2003 januárjában azzal a céllal, hogy a hagyományostól eltérő, újszerű intézményi formát teremtsen a demokratikus magyar közélet formálására. (Az intézet tulajdonosa 2009-től az Eötvös Károly Közpolitikai Alapítvány.) Az intézmény elnöke Majtényi László, szakmai munkáikra rendszeresen hivatkozik az Együtt párt."
RonaGyuri
Ez a derék Szakasits unoka ismét bizonyítékát adta annak, hogy valójában Orbán kegyence!
Eladott Ország
"Könnyes szemmel vettünk búcsút egy kiváló szónoktól, egy izgága, sértődékeny, bukott politikustól, akinek – mások mellett – elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy négy éve zátonyra futott bármiféle ellenzéki összefogás. Akinek szerintem soha nem lehet megbocsátani, hogy a moralitásba csomagolt, opportunista taktikázás szellemében
elmagyarázta, hogy ennek az országnak Orbán jobb választás, mint Bajnai. Aki semmit nem
hagyott maga mögött, csak egy orientációját vesztett, ellenzékinek csúfolt törpepártot, amely
szintén megbocsáthatatlanul sokszor kéznél volt (ha nem másként, Schiffer hangján keresztül), amikor a Fidesz alá kellett muzsikálni. Ennek tudatában kijelenthetjük: Schiffer András, hiányozni fogsz! A Fidesznek."
Béla333
@Eladott Ország: 10.35
Most nem értek egyet veled és a nyilvánvalóan beidézett cikkel sem.
Azért mert Schiffernek más a véleménye Majtényi jelölésével kapcsolatban, mint akár a pártjának, az LMP-nek, ebből még nem következik, hogy Fidesz alá játszana! Eddig sem tette.
Az, hogy valami nem kerek Majtényi jelölésével kapcsolatban, azt bizonyítja Gyurcsány elszólása és Majtényi cáfolata is.
Valaki kettőjük közül nem mond igazat.
kiscsillag66
@Eladott Ország: Mindenben igazat adok Neked. Schiffer nagyon kártékony. Örültem, amikor elhagyta az LMP-t, de arról nem volt szó, hogy időnként visszalopakodik.
Nessy
Az tény, hogy kis hazánkban Orbán jelöltjénél senki nem lehet tökéletesebb. Ha maga a Jó Isten lenne jelölt, nála is találnának kivetni valót!
Eladott Ország
@Béla333: A beidézett cikk nem az egész LMP-re , hanem csak Schifferre vonatkozik.
Béla333
@Eladott Ország: 13.57
Ok! Mi a véleményed: Majtényi hazudott vagy Gyurcsány a jelöléssel kapcsolatban?
Tudsz valamit erről a Bitó szalonról?
(Kértelek már, hogy tedd be a cikkek elérhetőségét, hátha valaki el szeretné olvasni az egészet! Kösz!)
namihami
Gondolhatta valaki, hogy a Schiffer, ez az Orbán-csicska felzúdulás nélkül fogja hallgatni, hogy valaki ellent merjen mondani vagy támadni merje kenyéradó gazdájának az egyik cselédjét?
A pincsi, bármilyen kicsi, legalább csahol, ha a Gazdit bárki támadni próbálja. Ezt teszi a Schiffer is.
Eladott Ország
@Béla333: hvg.hu/itthon/20170213_majtnyi_schiffer_allamfovalasztas
Bitó szalon. Schiffer szerint, Majtényi eddigi munkássága tiszteletet érdemel, de nem államfői posztot.
kolozsvaros.com/2016/05/31/schiffer-andras-hianyozni-fogsz-a-fidesznek/
Aki semmit nem hagyott maga mögött, csak egy orientációját vesztett, ellenzékinek csúfolt törpepártot, amely szintén megbocsáthatatlanul sokszor kéznél volt (ha nem másként, Schiffer hangján keresztül), amikor a Fidesz alá kellett muzsikálni.
Ennek tudatában kijelenthetjük: Schiffer András, hiányozni fogsz! A Fidesznek.
coni
Schiffer kilépése az LMP-ből azt jelzi, hogy valamilyen posztot beígértek neki (AB?) és jó lenne ha mielőbb megkapná, hogy elcsendesüljön.
Béla333
@coni: 15.29
Nyilván magatokból (DK) indultok ki, hogy mindenki megvásárolható!
Schiffert is összehoztátok már alkotmánybírósági hellyel, nemzetközi bírósági székkel, fűvel-fával.
Biztos bosszantó, hogy nincs igazatok, igaz? Így egy kis mocskolódás, mások sározása nem árt, ha már arról nem tudtok/nem lehet beszélni, hogy ki is hazudott Majtényi megválasztásával kapcsolatban?:
Gyurcsány vagy Majtényi?!
Ez azért fontosabb kérdés, mint Schiffert gyalázni!
coni
"Nyilván magatokból (DK) indultok ki, hogy mindenki megvásárolható!"

Béla,,valamit benéztél! Véleményem szerint Gyurcsány, Schiffer és Mesterházy egyaránt tehet arról, hogy 2014 után hatalmas jójképzett, nyelveket beszélő tömeg hagyta el az országot. Magamat is beleértve.
Béla333
@coni: 17.11
Ne mosd össze a tolvajokkal Schiffert.
Nem ő lopta szét az országot a Fidesszel összemutyizva, hanem az MSZP Gyurcsánnyal és a nélkül!
Látszik a szándékod, hogy az LMP-t/Schiffert is lehúzd arra a szintre, ahol az MSZP is van.
Ez nem korrekt szerintem! (Pl. itt hangoztatod, hogy Schiffert valami pozícióval megvették, elárulnád, hogy mire alapozod ezt?)
És akkor visszakanyarodva a kérdésre: Majtényi hazudott szerinted vagy Gyurcsány az államfő jelöléssel kapcsolatban?
coni
@Béla333: "Majtényi hazudott szerinted vagy Gyurcsány..?"

Közben Hadházy is elmondta a lényeget, ami engem is irritált a cikkben:
"Hadházy nem látja, hogy ebben a szituációban hol győzne a NER, hiszen itt elve egy jelképes történetről van szó."
Tudom, hogy Neked Gyurcsny fóbiád van mint a Fidesznek, de nem értem a kérdésedet. A cikk nem Gyurcsányról szól hanem hogy taktikus e az ellenzék részéről Majtényi jelölése. Én Hadházyval értek egyet és nem Schifferrel.
Béla333
@coni: 18.32
Nem tudsz arról, hogy Gyurcsány cca 1 hete az Inforádión elkotyogta, hogy a civilek ajánlása (Majtényi ajánlása) csak az után történt, hogy előzetesen az MSZP, a DK és az Együtt vezetőivel Majtényi megállapodott. Aztán jött a "civilek" nyílt levele, ajánlása.
Majtényi ezt az egészet 1 nap múlva cáfolta, azt hazugságnak nevezte.
Ezért kérdeztem, hogy van-e véleményed erről a cirkuszról, hogy mi értelme volt Gyurcsány sz@rkavarásának, kinek volt hasznos Majtényi leamortizálása?!
Ezek a kérdések nem Gyurcsány fóbia, hanem azt hiszem nem árt ebben (is) tisztán látni!
Tehát?
coni
@Béla333: Akkor itt van egy tökéletes példa arra, hogy Gyurcsány és Schiffer együtt fúrják az ellenzék egyébként is igen halovány kezdeményezését..
A konkrét ügyet (ami Majtényi ajánlásának körülményeit illeti) azért nem ismerem mert szerintem - ahogy ezt sokszor írtam- Gyurcsány-Mesterházy-Schiffer hármasfogata 2014-ben elintézte, hogy a rezsim hosszabbítson amíg csak tartanak az uniós pénzek. Utána meg mindegy ki kerül hatalomra, mert a lemaradásunk úgyis behozhatatlan lesz.
Nehezen hiszem el, hogy egy felnőtt ember csak azon lovagol, hogy ki lopott mennyit amikor úgyse lehet visszamenőleg csak előremenőleg elszámoltatni, hiszen a 4-es metró ügy 2000 óta terítéken van (lásd korabeli sajtót) és mégsem történt/fog történni semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.