Erre az évre négyszázalékos GDP-növekedéssel számol a kormány, amit el­­sősorban uniós pénzből és béremelésekkel akar elérni. Amikor azonban három-öt év múlva elfogynak a közösségi források és saját lábra kell állni, gyorsan ki fog derülni: sem minőségben, sem mennyiségben nincs meg az a termelő tőke, ami a növekedéshez kellene – állítja lapunknak adott interjújában Mellár Tamás közgazdász, egyetemi tanár, az MTA doktora. Azt jósolja, hogy kevesebb lesz a munkahely, több a közmunkás, még inkább elmaradunk a visegrádi országoktól is. Az élénkítéshez muszáj lesz adósságot növelni, így viszont elszaladhat a büdzsé hiánya, vagyis előbb-utóbb megszorításokat kell bevezetni. Volt már ilyen.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Mit is mondott még? ˝... a külföldön dolgozók is hazaküldik a valutát.˝ A lengyeleknél már ez nem így van. A hosszú évek után vagy új családot alapítottak a kintlevők, vagy kivitték a családjukat. Haza már egyre kevesebbett utalnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pergető
Az idióta libsi cerkófok ideggyenge gyülekezete pedig nekilát megint a többség ellen uszítani és vinnyogni!
A Fidesz köszöni, neki elég, ha kormányon marad, míg ezek órákat hurcolnak a Széll Kálmán térre és elégedetten vigyorognak a hőstettük és a joint bódulatában!
Pergető
Újra felmakogtak a cerkófok! Addig nem válaszolunk nekik, míg emberi hangot nem tudnak kiadni ezek az állatok! :-)))))))))))))))
silber13
@Ludmilla: Persze,hogy tudja, mindegyikük notorius hazudozó Ez a félkegyelmű ta ivadék a maga sekélyes mikro szintjén, a csúti víziló meg makro szinten!kács

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.