A „fél ország” leszerepelt Schobert Norbert szerint, aki azt követően ment át ellentámadásba, hogy több mint egy hete osztják a Facebookon közzétett, elemi kémiaismereteket nélkülöző bejegyzése miatt. De a szakemberekre is megorrolt, amiért nem védték meg, bezzeg a termékeit lemásolni, azt tudják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az nép az isten adta nép már csak ilyen; miért a dagadt törpe műveletlen paraszt-suttyó nem keresi hülyére magát az elképesztő baromságaival! =))
Eladott Ország
"Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket
megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső ­középosztály megtestesítője, a NER
jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már­ már fizikai
fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a fitneszguru primitív, mélysötét és öntudatlan küzdelmét a kémiával ,magyar nyelvvel. Tudnák erre csúnyább szavakat is mondani, de inkább teszem. Pedig az ádáz küzdelem ellenére is kevesebben vannak, mint többen azok, akik erkölcsileg ilyen mélyre ásták magukat. Őszintén szólva, azon is csodálkozom, hogy ez az ember egyáltalán képes volt elsajátítani a kilégzés­ belégzés nem túl összetett, életbenmaradást garantáló automatizmusát, de hogy egy elégségesre megírt alapfokú magyar nyelvvizsgára nem fogadnék, ha róla lenne szó, az egészen biztos. Ez itt teljes valójában az orbáni plebejus, a népmesei hős, 2017 Magyarországának ideáltipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete."
Aki Én
Az ilyen magamutogató, tehetségtelen, simlis suttyó ellen az egyetlen gyógymód, ha leszarjuk.
De mindig megkapja amit akar, a rivaldafényt. Az ilyet az sem érdekli, sőt nem is érti, ha egy ország kineveti, csak foglalkozzanak vele, írjanak róla. Mindegy mit, de szépet és jót nem is lehetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.