Megyeri Csilla, a rusnyázásról elhíresült műsorvezetőnő volt hétfőn a TV2 reggeli műsorának egyik vendége. Elnézést kért, amiért az egyik műsorát azzal vezette fel, hogy:

„Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!”

Azzal kezdte megszólalását, hogy bocsánatot kért:

„Valóban egy nyers, egy erős szót használtam. Valóban nem gondoltam át, és elnézést kérek azoktól a hölgyektől, akik ezt magukra vették”

Azt mondta, a „rusnya” szóval csak nyomatékosítani akart, de úgy gondolja, hogy amikor arról beszélt, hogy „rusnyább társaink”, akkor ezzel nem helyezte fölébe magát másoknak, inkább oda akarta sorolni magát, csak nem úgy jött le.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem elnézést kellett volna kérni, hanem gondolkodni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Aggasztóbb a műsor egész színvonala mint egy-egy ilyen elszólás. Mondjuk valóban nehéz eldönteni így első ránézésre, hogy magát hová sorolná illetve mások hova sorolják. Határ eset...
nezelodo
Kár erre ennyi szót fecsérelni, hiszen ahogy mennek a dolgok, akár fel is rúghatja az utcán a neki rusnyának tűnőket, következmény nélkül. Majd megvédik aztán az Endy tv-jében, ahogy kell!
karma1
Hat ahogy elnezem a holgyet, mindjart magaval kezdhette a hasonlatot,... O se egy matyohimzes...:o))
karma1
@human: Az ilyen okosoknak azt kivannam, hogy a sebesz az o mellkasukon gyakorolja a nyilt szivmutetet,... "majd belejon" felkialtassal...
karma1
@Sabata: A', a nok is belatjak (ha mashol nem, otthon a negy fal kozott), hogy bizony nem ok a Miss Univerz, de errol lehet a csaladban, vagy barati korben bizalmasan beszelgetni, de aki a TV-ben szerepel, az ne mondjon marhasagot, gondolja meg, hogy mit mond. Agyatlan, meggondolatlan embernek nincs helye a TV-ben.
huKKK
@human: Magyarország erősödik.
Kommunikációban.
Is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.