Az LMP nem köt szövetséget, erről hiába megy tárgyalni Botka László, az MSZP felkent miniszterelnök-jelöltje. A hvg.hu kérdésére a zöldpárt egyik politikusa elmondta: nem vették jó néven, hogy a szegedi polgármester a sajtón keresztül akarja őket nyomás alá helyezni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@volvós: figyeld meg, olyan választási koalíciót kötnek a fidesszel, hogy az na. A narancsosoknak már tele a tökük, tömjén féle párttal, tehát röppenteni fogják őket legkésőbb őszig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: Szerintem is lehet menni egyenesen a Hagai Birosagra, nem kell eloszor vegigjarni a szamarletrat Magyarorszagon, foleg, ha bizonyitottan lassu a fougyesz munkaja, vagy egyaltalan nem foglalkozik a benyujtott uggyel. Mit mondjak, ez a masodik szinte mindig "ul" most: poltpetya mindent belesopor a fiokba...
karma1
Ennyi sertodott f@szkalappal nekiindulni a valasztasi kampanynak, meg a valasztasnak - kesz ongyilkossag... Ezek egymast fogjak kinyirni, a futyisz meg rohog a markaban.
Senki sem akar osszefogni senkivel sem, es az LMP akarhogy is nezzuk, megiscsak egy mikro-part, Botka pedig az MSZP-n belul egy kulon mini-allam az "allamban"...Nem egeszen azt az utat jarja, amit Molnarek akarnak neki kiszabni, elegge ontorvenyu fickonak latszik. Kar, hogy a kis partokban mindenki sertodos, senkinek sincs eszeben sem az, hogy meghallgassa a masikat, a masik programjat.
Hadhazytol szep, hogy mindenkit feljelentget, megprobalja feltarni a korrupciot, a visszassagokat, de azert a multkor mar ujra lefekudt egy picit a volt partjanak, a futyisznek...
Az pedig nem program, hogy mindenkit feljelentget, bar szukseges tevekenyseg, az igaz.
Ha sokat finnyaskodnak, ugy jarnak, mint bolond Mari a faluvegen: addig-addig fitymalta a keroit, senki sem volt neki eleg jo, amig rusnya venlany maradt, megorefedve, elhagyatva.
Veleda
@karma1: Hoppá, megelőztél,nem tudom már leírni:))

Ez az összes pártocska a túlélésre játszik, nem látok én itt semmi összefogást, nem lesz ebből Fidesz leváltás!
karma1
@Veleda: Igen, azt hiszem, ha most ezt a benazast latja a futyisz, akkor habony nyugodtan szivohathatja a feher csikjait Ibizan, ket normalis pillanataban tud adni annyi tanacsot a fidesznek, amivel a fidesz rohogve, erolkodes nelkul nyerhet 2018-ban... Pedig az maga a katasztrofa lenne...:o(((
coni
@karma1: A nagy nemzetközi cégekkel folytatott korrupciót (Strabag, Swietelsky, Siemens, Alstom..) nem érdeke a nemzetközi bíróságoknak sem lebuktatni, sőt ugyanezekkel a cégekkel folytatjuk a további "építkezést". Ezeknek a cégeknek aranybánya a korrupt keleti blokk.
36
@karma1: Horn, jól látta a helyzetet. "Egyedül vagyunk, Tibor!" Ez azóta sem változott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.