Az LMP nem köt szövetséget, erről hiába megy tárgyalni Botka László, az MSZP felkent miniszterelnök-jelöltje. A hvg.hu kérdésére a zöldpárt egyik politikusa elmondta: nem vették jó néven, hogy a szegedi polgármester a sajtón keresztül akarja őket nyomás alá helyezni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@volvós: figyeld meg, olyan választási koalíciót kötnek a fidesszel, hogy az na. A narancsosoknak már tele a tökük, tömjén féle párttal, tehát röppenteni fogják őket legkésőbb őszig.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
LMP...örülhetnétek, hogy valamelyik párt még szóba áll veletek...
egyedül nincs esély arra, hogy bekerüljetek a Parlamentbe !!
Béla333
@volvós: 15.31
Fölösleges és már unalmas is újrakezdeni ezt a szöveget, hogy nem kerülnek be, stb.
Eddig mindig megugrották a szintet. Ők igen!
Egyébként meg soha nem volt megvehető az LMP egy-két tuti hellyel, ez már kiderült eddig!
Nem is tudom, Botka mit gondolt ezzel az sajtó üzenettel?
nevemnick
@volvós: figyeld meg, olyan választási koalíciót kötnek a fidesszel, hogy az na. A narancsosoknak már tele a tökük, tömjén féle párttal, tehát röppenteni fogják őket legkésőbb őszig.
volvós
@nevemnick: 15:37

És az nekünk jó lesz ???
Bár a harrach-rubovszky aggastyánokat
lehet überelni, nem tagadom...
volvós
@Béla333: 15:36

KGBéla, illetve Végbél-a...te még szabadlábon vagy ??
coni
Már 2014-ben eldőlt, hogy egy Gyurcsánnyal való összefogás többet visz mint amennyit hoz, hiszen Gyurcsányról az kiderült, hogy kormányzása idején nem tudta saját pártjával elfogadtatni az égetően sürgős reformokat. Mondjuk legnagyobb erényének tartom, hogy ezt az öszödi beszédében beismerte. Így nem túl elegáns a jelenlegi erőlködse.
Botka úgy fog járni mint Tarlós. Addig amíg a saját szintjükön mozogtak tiszteletet érdemeltek, most pedig a történelem megvetéssel fog róluk megemlékezni.
Botka egy már bajnokságon kívüli csapat csapatkapitánya lesz, hiszen az MSZP már évek óta nem focizik csak úgy csinál, de közben az ellenfélnek drukkol.
nevemnick
@volvós: a frászt lesz jó. Akkor lenne jó, ha ezt a narancsos gyüttment bandát el lehetne távolítani, de sajnos ennek a közeljövőben esélyét sem látom.
Béla333
@nevemnick: 15.37
Szerintem meg inkább Gyurcsányt vonják be a csapatba.
Eddig is a Fidesznek játszott majd minden cselekedetével, így ha nem sikerül Botkát bedarálni, akkor mennek a Fideszhez!
Életszerű ez is van annyira, mint amit te vázoltál fel!
Béla333
@volvós: 15.42
Elfogytak az észérvek, jöhet a jól bevált mocskolódás?
Béla333
@Horizont: 15.49
Azért bájos, hogy mindig az LMP bejutásáért aggódik mindenki!
Ők eddig mindig megugrották a szintet, 2018-ban is meg fogják!
Ellentétben pl. a DK-val, aki még egyszer sem jutott be a Parlamentbe önerőböl!
Mindig csak más farvizén, mégis úgy tesznek, mintha ők fújnák a passzát szelet!
aremy
@Béla333: ha valai akkor az mszp seggíti a fidelszt!
Béla333
Annyira összejátszik a Fidesszel az LMP, hogy egy mai hír szerint:

LMP: Lehet-e Putyinéknak kompromittáló videójuk Orbánról?
propeller.hu/itthon/3266443-lmp-lehet-putyineknak-kompromittalo-videojuk-orbanrol?all#c1805398

Egyébként az eléggé árulkodó, hogy azok, akik ide írogatnak és Orbán eltakarításában reménykednek, azoknál ez az LMP húzás szóra sem volt érdemes?!
Szerintem pedig az utóbbi időszak legkeményebb gyomrosát vitte be az LMP a Fidesznek/Orbánnak!
Nessy
Aggódik az LMP-ért a kassai hóhér! Én is arra hajlok, hogy dalolva és önként fognak a FIDESZ-szel összebútorozni. hamarabb, mint a Jobbik.
Unalmasak már ezek a műbalhék!
Béla333
@Nessy: 16.06
Ha össze akarnának bútorozni, akkor olyan húzásaik lennének, mint amilyen Gyurcsánynak volt Majtényi ellehetetlenítésével.
Az LMP éppen most vitt be egy megrendítő erejű ütést Orbán esetleges orosz megvesztegetésével kapcsolatban, nem hiszem, hogy ezzel kijönnének, ha igaz lenne, amit írsz!
nevemnick
@Béla333: mesélj. Hadházy (volt? fideszes) 35 feljelentést tett, amiből a nyolc legkisebbet fogadták el, a többi ment a levesbe. Szerinted váratlanul érte?
Megsúgom: ,,Tudta"
volvós
@Béla333: ...egyre jobban " enterós " a stílusod ...
Béla333
@nevemnick: 16.56
Azért is az LMP a hibás szerinted, mert Polt szabotálja a munkáját?
És még azt mondjátok, én vagyok elfogult...
Amit ebben a helyzetben lehetett tenni, azt az LMP megtette.
Ha minden ellenzéki alakulat ennyit tett volna, mint mondjuk Hadházy tett, (aki hetente egy "Tocsiknyi" korrupciót tárt elénk és meg is tette a szükséges feljelentéseket), akkor sokkal nagyobb nyomás alá lehetett volna a Fideszt tenni!
Gyurcsány pl. még akkor sem indított vizsgálatot, nem tett feljelentést miniszterelnöksége idején, amikor tudomására jutott mondjuk az autópályák felülszámlázása!
Pedig ezt tudta? "Megsúgom: ,,Tudta" "
nevemnick
@Béla333: ha annyira szeretné Hadházy az intézkedéseket foganatosítani, akkor az ügyészség után ott a Kúria, és ha az sem megy, akkor az eu.
De nincs róla szó...
Béla333
@nevemnick: 20.44
Áruld már el hogy hogyan gondolod!
Én odáig ismerek egy bűnügy felgöngyölítését, hogy a Rendőrségnél/ügyészségnél valaki megteszi a feljelentést.
A Kúria elé akkor kerül egy ügy, ha történik vádemelés, gondolom!
Ha meg a magyar bírói fórumokon végig megy egy ügy, minden fórumon, ezt követően lehet nemzetközi szintre vinni a történetet.
De ha még odáig sem jut el az ügy, hogy az ügyészség vádat emeljen, akkor hová lehet szerinted tovább vinni az ügyet?
Béla333
@Mirabilis: 21.09
Cca ott tartanak, ahol az általad sztárolt DK tart!
Béla333
@Mirabilis: 21.26
Majd akkor lehetne egyértelmű képet kapni a támogatottságról, ha végre - először - a DK önállóan méretné meg magát a Parlamenti választásokon. Mert amíg nem teszi ezt meg, csak mások farvizén lavírozik, addig lehet össze-vissza beszélni, nagyokat mondani.
Gyurcsány sokat pattog, akkor ez is eljöhet 2018-ban!
Majd akkor néztek nagyokat!
Perwool
A​bban én nem hiszek, hogy Orbán bukott politikus legyen. Soha nem engedi át a hatalmat békésen. Egyrészt mert a pszichés állapota ezt nem engedi, másrészt meg előre menekül. Soha nem kockáztathatja meg, hogy valaki elszámoltassa akár csak az elmúlt 6 évvel is. Még Ráhelke unokája is ülhetné, amit kiszabnak rá.
Természetesen ehhez az impotens, ellenzék is partner, de ha lenne egy valamirevaló ellenzék, az hol nyomulhatna? Melyik médiában? Milyen pénzből? Kialakult az egypártrendszer, ezen nincs mit ragozni. Ellenzék már csak azért van, mert anélkül nincs látszatdemokrácia, nincs uniós lóvé, nincs semmi se.
Orbán ha bukik, akkor nem Graz az alternatíva, hanem valami távoli hely, amivel nincs kiadatási egyezmény,( Amennyit lopott már tőlünk, hogy azzal Kuvaitban is gazdag "ember" lenne) vagy a lámpavas, ha nem elég gyorsan lép le. De nem valószínű. Éhbérből tengődő nyomorultak áldják a nevét, hogy megmenti őket a nyugati fertőtől. Akik meg picsán rúgnák, azok nem küzdenek, hanem szépen lelépnek egy normálisabb világ felé.Szóval Orbán szerintem végelgyengülésben végzi, koronával a fején a várban.
Béla333
@Mirabilis: 21.40
Mikor nem önállóan indult szerinted az LMP? Nem ebben az országban élsz?
JAJMÁR
Pedig nem megy közösködés nélkül. Két félre szabadna csak szorítkozni, fidesz ês a demokraták. Minden további osztódás a demokráciának egy nagy szög...
Béla333
@JAJMÁR: 21.44
Igazad van! Csak azt mond meg, hogy a demokraták közé lehet-e sorolni azokat, akik az elmúlt évtizedekben a Fidesszel a hátunk mögött összekacsintva lopták szét az országot!
Te ezeket a pártokat, politikusokat bet tudod sorolni az összeborulók közé? (A demokrata kifejezést nem csúfolnám ki ezen politikusok jellemzésére! Én, de lehet hogy más igen?!)
Béla333
@Mirabilis: 21.57
Tehát: az LMP saját erőből eddig mindig minden választáson átvitte a lécet! És mit tudsz mondani ugyanerről a DK esetében?
De hagyjuk!
Az LMP a saját útját járja: elutasítja a Fidesz dúlást, de nem akar azokkal sem szövetséget, akik 2010 előtt lopták a közöst.
Meg lehet érteni! Te a magánéletedben szövetkezel tolvajokkal, bűnözőkkel?
Ha nem, akkor miért teszel különbséget, ha az illető politikus?
Béla333
@Mirabilis: 22.17
A Nyugatifény blogot idézed? Odaírhatnád, ha már idézőjelet teszel!
Azt a Nyugatifény blogot, aminek a vezetője/szerkesztője a DK szóvivője Gréczy mester meg Vágó István DK-s média minden lében kanál politikus?
Ez neked a hitelesség bibliája?
Na szevasz!
JAJMÁR
@Béla333: Igazad van! Meg kell mondani, "mit akar a nép", és ezt nem a politikusoknak kell megmondani, de nekik illene figyelembe venni. A pártok megítélése pedig nézőpont kérdése.

Láthatod magad is, elég sokan az LMP-t nem tartják alkalmasnak és erősnek az ellenzék képviseletére. Én egyiket sem tartom eléggé alkalmasnak és erősnek, ezért gondolom, hogy nem ennek kellene dominálnia. Az LMP úgy viselkedik, mint a "szűzlány", aki eldöntötte, hogy csakis magával...így elszalaszt minden alkalmat, hogy megsokszorozza önmagát!
Azt mondod eddig mindig bejutott... igaz, de épp csak! és hova?
Mi hát a cél? Bejutni, vagy létrehozni egy valóban felelős parlamentet?

Ezért gondolom, hogy minden körzetben azt az embert kellene megjelölni - pártállástól függetlenül -, akinek helyben, a legnagyobb esélye van legyőzni a fidesz jelöltjét. Fontos lenne megnevezni, hogy ő ott már dolgozni tudjon. No meg azért, hogy az emberek lássák, hogy tényleg... ez lenne az összefogás!

A múlton nyavalyogni - pláne a régmúlton, amikor minden nappal képződik egy új - a vereség bebiztosítása.
coni
Botkát arra szerződtették hogy megadja a kegyelemdöfést az ellenzéknek. Csak egy félreérthetetlen példa. Mesterházy 2018-ban Veszprémben indul Kész Zoltán ellen!!!, (aki nagyon népszerű és megdöntötte a Fidesz kétharmadát), így akarják megosztani az ellenzéket és Veszpémet visszaadni a Fidesznek. Ez biztos taktika arra, hogy a Fidesz legyen a befutó...
karma1
@Béla333: Szerintem is lehet menni egyenesen a Hagai Birosagra, nem kell eloszor vegigjarni a szamarletrat Magyarorszagon, foleg, ha bizonyitottan lassu a fougyesz munkaja, vagy egyaltalan nem foglalkozik a benyujtott uggyel. Mit mondjak, ez a masodik szinte mindig "ul" most: poltpetya mindent belesopor a fiokba...
karma1
Ennyi sertodott f@szkalappal nekiindulni a valasztasi kampanynak, meg a valasztasnak - kesz ongyilkossag... Ezek egymast fogjak kinyirni, a futyisz meg rohog a markaban.
Senki sem akar osszefogni senkivel sem, es az LMP akarhogy is nezzuk, megiscsak egy mikro-part, Botka pedig az MSZP-n belul egy kulon mini-allam az "allamban"...Nem egeszen azt az utat jarja, amit Molnarek akarnak neki kiszabni, elegge ontorvenyu fickonak latszik. Kar, hogy a kis partokban mindenki sertodos, senkinek sincs eszeben sem az, hogy meghallgassa a masikat, a masik programjat.
Hadhazytol szep, hogy mindenkit feljelentget, megprobalja feltarni a korrupciot, a visszassagokat, de azert a multkor mar ujra lefekudt egy picit a volt partjanak, a futyisznek...
Az pedig nem program, hogy mindenkit feljelentget, bar szukseges tevekenyseg, az igaz.
Ha sokat finnyaskodnak, ugy jarnak, mint bolond Mari a faluvegen: addig-addig fitymalta a keroit, senki sem volt neki eleg jo, amig rusnya venlany maradt, megorefedve, elhagyatva.
Veleda
@karma1: Hoppá, megelőztél,nem tudom már leírni:))

Ez az összes pártocska a túlélésre játszik, nem látok én itt semmi összefogást, nem lesz ebből Fidesz leváltás!
karma1
@Veleda: Igen, azt hiszem, ha most ezt a benazast latja a futyisz, akkor habony nyugodtan szivohathatja a feher csikjait Ibizan, ket normalis pillanataban tud adni annyi tanacsot a fidesznek, amivel a fidesz rohogve, erolkodes nelkul nyerhet 2018-ban... Pedig az maga a katasztrofa lenne...:o(((
coni
@karma1: A nagy nemzetközi cégekkel folytatott korrupciót (Strabag, Swietelsky, Siemens, Alstom..) nem érdeke a nemzetközi bíróságoknak sem lebuktatni, sőt ugyanezekkel a cégekkel folytatjuk a további "építkezést". Ezeknek a cégeknek aranybánya a korrupt keleti blokk.
36
@karma1: Horn, jól látta a helyzetet. "Egyedül vagyunk, Tibor!" Ez azóta sem változott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.