Szombaton írtuk meg, hogy Szabó Ferenc, a 16 éves lánnyal viszonyt folytató körmendi politikus kilépett a KDNP-ből. Pártja erre úgy reagált, nekik ezzel több dolguk nincs.

Szabó azonban független képviselőként továbbra is megtartja mandátumát, és

igaztalan pletykáknak, tudatos rágalmaknak tartja a magánélete miatt őt érő támadásokat,

amelyeket a közeledő választásoknak és "mások szemében szálkát jelentő" kutatásainak tulajdonít.

Nem adja vissza mandátumát a 16 éves lány megrontásával vádolt körmendi alpolgármester

Szabó Ferenc, a városi önkormányzat sajtóreferensén keresztül hétfőn juttatott el nyilatkozatot az MTI-hez, amelyben azt írta:

"Az ügyemben a vizsgálat folyamatban van, aminek ideje alatt nem kívánok arról nyilatkozni. Az alpolgármesteri lemondásommal is segíteni szeretném, hogy a kérdés mielőbb tisztázódjon. Önkormányzati képviselői mandátumomat megtartom. Tetteimért mindig felelősséget vállaltam, a jövőben is ezt kívánom tenni."

A politikus egy héttel ezelőtt azzal indokolta lemondását, hogy a magánéletében történt változások és más munkafeladatai megszaporodása miatt nem tudja tovább betölteni az alpolgármesteri tisztet. Megerősítette, hogy január 27-én lemondott a KDNP-ben viselt tisztségeiről is.

Kedden a nyugat.hu azt írta, hogy Szabó Ferencnek azért kellett lemondania, mert egy 16 éves diáklánnyal tart fenn évek óta viszonyt, aki korábban a tanítványa volt abban a körmendi általános iskolában, ahol tanít.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Miért adná vissza? Hisz kdnp-s. Tehát örüljünk, hogy az áldozat nem 8 éves volt, és fiú.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Magyarországon az egyik legjövedelmezőbb állás politikusnak lenni. Bolond volna a húsosfazéktól elállni. Az ilyen fajták hírből sem ismerik a tisztességes munkát, becsületet. "Hányingert keltő az is, hogy az egyházaknak az első dolguk volt világossá tenni, hogy egyik felekezetnek sem tagja, ezért az ő kereszténységüket senki ne ítélje meg Szabó Ferenc bűnös cselekedete alapján. Akkor felmerül a kérdés, hogy ez a mit keres a magát kereszténynek valló műkeresztény KDNP-nek nevezett csordában. Ha valakinek az az érzése, hogy ez egy kib*szott gumicsont, az valószínűleg nem érti, hogy ez az álszent görénység tartja fenn, táplálja morálisan ezt az ocsmány rendszert. Ez az a párt, amelyik teli torokból hörög minden melegfelvonulás előtt és forgatja az összes kiguvadt szemét azon, hogy ezek a beteg állatok megrontják a nemzetet, a családokat és a hazát. Ez az a párt, amely a kormány propgandára felkapaszkodva óbégatja, hogy a migráns csürhék megrontják a lányainkat, asszonyainkat. Most meg? Szabó Ferenc kilépett a pártból, ezzel minden el van intézve. Jövő héten majd kiderül, hogy soha a büdös életben nem is volt a párt tagja."
glorianna
@quadrocopter: Akkor sem volt érdem az ilyesmi (ha akkor kitudódik és bebizonyosodik, 15-20 év börtön lett volna a jutalom - én ilyen esetről is tudok), a jelen történetben a leányzó _most_ 16, és évek óta... szóval legfeljebb 14 lehetett a románc kezdekor. Ha egyáltalán úgy estek meg a dolgok, ahogy a sajtóban olvasható.
Aki Én
Milyen gyenge terelés. Nem arról beszél, hogy egy gyerekkel hempergett és ez milyen különösen mélyen megvetendő egy ,,keresztény politikustól", hanem arról, hogy az miért derült ki.
A rosszakarói miatt.
panellproli
Tipikus fityisz-kdnp-s mentalitás. Mindenek felett állnak, legyen az erkölcs, vagy törvény rájuk nem vonatkozik.
panellproli
És persze az emberek mentalitását ismerve, újra fogják választani, mint azt akit jogerősen elítéltek
Katalina62
@Aki Én: Engem, az is zavar, azért, hogy ha az derül ki, hogy egy tanárnő kezd ki egy 16 éves tanítványával akkor nincs ez a teljesen jogos felháborodás, csak ordenáré poénkodás van, "hogy mily jó is a srácnak, hogy ilyen tanárnője van...!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél