Szombaton írtuk meg, hogy Szabó Ferenc, a 16 éves lánnyal viszonyt folytató körmendi politikus kilépett a KDNP-ből. Pártja erre úgy reagált, nekik ezzel több dolguk nincs.

Szabó azonban független képviselőként továbbra is megtartja mandátumát, és

igaztalan pletykáknak, tudatos rágalmaknak tartja a magánélete miatt őt érő támadásokat,

amelyeket a közeledő választásoknak és "mások szemében szálkát jelentő" kutatásainak tulajdonít.

Nem adja vissza mandátumát a 16 éves lány megrontásával vádolt körmendi alpolgármester

Szabó Ferenc, a városi önkormányzat sajtóreferensén keresztül hétfőn juttatott el nyilatkozatot az MTI-hez, amelyben azt írta:

"Az ügyemben a vizsgálat folyamatban van, aminek ideje alatt nem kívánok arról nyilatkozni. Az alpolgármesteri lemondásommal is segíteni szeretném, hogy a kérdés mielőbb tisztázódjon. Önkormányzati képviselői mandátumomat megtartom. Tetteimért mindig felelősséget vállaltam, a jövőben is ezt kívánom tenni."

A politikus egy héttel ezelőtt azzal indokolta lemondását, hogy a magánéletében történt változások és más munkafeladatai megszaporodása miatt nem tudja tovább betölteni az alpolgármesteri tisztet. Megerősítette, hogy január 27-én lemondott a KDNP-ben viselt tisztségeiről is.

Kedden a nyugat.hu azt írta, hogy Szabó Ferencnek azért kellett lemondania, mert egy 16 éves diáklánnyal tart fenn évek óta viszonyt, aki korábban a tanítványa volt abban a körmendi általános iskolában, ahol tanít.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Miért adná vissza? Hisz kdnp-s. Tehát örüljünk, hogy az áldozat nem 8 éves volt, és fiú.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Edmond Dantes
Hamarosan vezető beosztást fog kapni a területileg illetékes Klik-ben.Működési területe az alsó tagozatos diákok felügyelete lesz,különös tekintettel a kislányokra,továbbá a velük kapcsolatban szerzett hatalmas tapasztalataira.
nezelodo
"Tetteimért mindig felelősséget vállaltam, a jövőben is ezt kívánom tenni."
Könnyen teheti, hiszen azon a térfélen nem szokott még néhány milliárd ellopásának sem következménye lenni, legfeljebb kap ugyanannyit amennyit elsíbolt.
A parlamentben meg amilyen hangnemben beszélnek ezek a tiszteletreméltó fiatal demokraták a nő képviselőtársaikról, még sikknek is számít, hogy kedveli s a "friss pipihúst" férfiként, és keresztényként...
justhpeter
Tipikus fideSS-hozzáállás: pofátlanság jellem nélkül.
Szókrakész
"Nem adja vissza mandátumát a 16 éves lány megrontásával vádolt körmendi alpolgármester"

Halmozza az élvezeteket.
Szókrakész
És még ez a kdnp moralizál, döntene az életünkről?
Ők írják az erkölcsi szabályokat?!?!?!

Takarodjatok a politikai életből!
kemeati
@bakcsubakka: Tudod adja ovi 4 lányát a kezébe hát ha elég lesz neki!
Hellcat
Nemértem...a múltkor pofátlanul már azon háborogtak, hogy ha a jobbik tudott erről akkor miért nem szólt...gyakorlatilag beismerve a bűnt...most meg nem mond le? Hát a jó édes kurva anyját ám...de a fidesz szavazóknak is bazdmeg mert miattuk vannak az ilyen pedofil faszok hatalmon.
Cefi
Miért adná vissza? Hisz kdnp-s. Tehát örüljünk, hogy az áldozat nem 8 éves volt, és fiú.
quadrocopter
Azért én megnézném realista szemszögből azt a 16 éves lányt, akit még "meg lehet rontani"!

Ifjú korom emlékei között van olyan, amikor a tehnika -tanár különös érdeklődést mutatott egyik nyolcadikos lány osztálytársunk iránt, de csak 20 év múlva derült ki, hogy nem csak külünös érdeklődés volt és ezt a lány mondta el félszipkásan az osztálytalálkozón, a tanár már akkor nem élt. Ugye, az "események" idején 14 éves lehetett a lány.
Csak azért mondom, mert nagyon régen voltam nyolcadikos és már akkor is előfordultak "kereszténydemokrata" ügyek.
Desischado
Naná, majd bolond lenne visszaadni. Akkor elesne a húsosfazék mellől. Ritka mocsok féreg ez is!
mariaberta
Hosszúúúúú Itt a neked való téma::::
vonotok
@Hellcat: Eme gondolatokatál csak egyetérteni tudok.
namihami
Miért kéne visszaadnia? Hiszen ő csak védekezett. A támadó a 13 éves lány volt, akit a Soros, Gyurcsány, Bajnai-trió lázított fel a védtelen alpolgi elleni támadásra. Szegény védtelen alpolgi csak az erőszaknak engedett
Cicamama55
Balog úr az imareggelin majd papolhat neki az erkölcsről...
Eladott Ország
Magyarországon az egyik legjövedelmezőbb állás politikusnak lenni. Bolond volna a húsosfazéktól elállni. Az ilyen fajták hírből sem ismerik a tisztességes munkát, becsületet. "Hányingert keltő az is, hogy az egyházaknak az első dolguk volt világossá tenni, hogy egyik felekezetnek sem tagja, ezért az ő kereszténységüket senki ne ítélje meg Szabó Ferenc bűnös cselekedete alapján. Akkor felmerül a kérdés, hogy ez a mit keres a magát kereszténynek valló műkeresztény KDNP-nek nevezett csordában. Ha valakinek az az érzése, hogy ez egy kib*szott gumicsont, az valószínűleg nem érti, hogy ez az álszent görénység tartja fenn, táplálja morálisan ezt az ocsmány rendszert. Ez az a párt, amelyik teli torokból hörög minden melegfelvonulás előtt és forgatja az összes kiguvadt szemét azon, hogy ezek a beteg állatok megrontják a nemzetet, a családokat és a hazát. Ez az a párt, amely a kormány propgandára felkapaszkodva óbégatja, hogy a migráns csürhék megrontják a lányainkat, asszonyainkat. Most meg? Szabó Ferenc kilépett a pártból, ezzel minden el van intézve. Jövő héten majd kiderül, hogy soha a büdös életben nem is volt a párt tagja."
glorianna
@quadrocopter: Akkor sem volt érdem az ilyesmi (ha akkor kitudódik és bebizonyosodik, 15-20 év börtön lett volna a jutalom - én ilyen esetről is tudok), a jelen történetben a leányzó _most_ 16, és évek óta... szóval legfeljebb 14 lehetett a románc kezdekor. Ha egyáltalán úgy estek meg a dolgok, ahogy a sajtóban olvasható.
Aki Én
Milyen gyenge terelés. Nem arról beszél, hogy egy gyerekkel hempergett és ez milyen különösen mélyen megvetendő egy ,,keresztény politikustól", hanem arról, hogy az miért derült ki.
A rosszakarói miatt.
panellproli
Tipikus fityisz-kdnp-s mentalitás. Mindenek felett állnak, legyen az erkölcs, vagy törvény rájuk nem vonatkozik.
panellproli
És persze az emberek mentalitását ismerve, újra fogják választani, mint azt akit jogerősen elítéltek
Katalina62
@Aki Én:Engem, az is zavar, azért, hogy ha az derül ki, hogy egy tanárnő kezd ki egy 16 éves tanítványával akkor nincs ez a teljesen jogos felháborodás, csak ordenáré poénkodás van, "hogy mily jó is a srácnak, hogy ilyen tanárnője van...!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.