Halálra gázoltak egy rendőrt délelőtt az M5-ös autópályán, Gyál mellett. A fiatal nő és társa félreállított egy autóst, hogy igazoltassák, ezután történt a tragédia.

Mindketten a leállított kocsi mellett álltak, amikor egy kamion a hátul álló rendőrautóba rohant, majd mindkét kocsit, a járőrökkel együtt az árokba lökte. A rendőrnő a helyszínen meghalt, társa, valamint az igazoltatott sofőr súlyosan megsérült – számolt be az RTL Híradója.

Tragikus baleset az M5-ösön, igazoltatás közben gázoltak halálra egy rendőrnőt

Előléptették a balesetben elhunyt rendőrnőt

A belügyminiszter a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette törzsőrmesterré Menus Anikó őrmestert, a Készenléti Rendőrség járőrét.

Menus Anikó 1993. november 26-án született Pásztón. 2015. szeptember 1-jén próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség határrendészeti igazgatóságának állományába járőrtársnak, őrmesteri rendfokozatba.

Tragikus baleset az M5-ösön, igazoltatás közben gázoltak halálra egy rendőrnőt

Fotó: police.hu

Tavaly szeptember 1-jével a Készenléti Rendőrség nyugat-magyarországi határrendészeti igazgatóságának határvadász mélységi ellenőrzési osztályán járőr beosztásban véglegesítették.

A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@lusta: 20 :36

Ausztriában is , a civil fekete autó kivezeti a legközelebbi parkolóba és ott igazoltatja...de itt nem lehetett megoldani, 24 éves volt a rendörnö. nyugodjon békében, részvétem a Családnak !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Sajnos a hiányos magyarországi eljárás miatt vesztette életét a fiatal rendőrnő. Németországban az ellenőrzéshez a parkolóban, vagy a kihajtó utáni parkolóban ellenőrzik a gépjárműveket. Odavezetik a rendőrautóval az ellenőrizendő delikvenst.
papa.49
A kamionos elaludt, vagy menet közben valami mással foglalatoskodott???
volvós
@lusta: 20 :36

Ausztriában is , a civil fekete autó kivezeti a legközelebbi parkolóba és ott igazoltatja...de itt nem lehetett megoldani, 24 éves volt a rendörnö. nyugodjon békében, részvétem a Családnak !!
papa.49
Részvétem a családjának, nyugodjon békében a hölgy.
fekete
Most akor hasznald az auto utakat,mikor ilyen gyilkosokkal van tele.usa ban ezert a rendorok szitava lottek volna romuneszku.
Aki Én
Továbbra sem értem, hogy a bánatba lehet megállítani bárkit az autópályán.
Arról nem beszélve, hogy ez totál tilos.
Milliószor látni olyan esetet, mikor a rendőr országúton a kocsi mellett áll, és úgy igazoltat. Miért nem lehet átmenni a biztonságos oldalra? Miért nem lehet elkísérni az autót egy biztonságos helyre?
1magyar
A román kamionosok köztudottan arrogánsak és rosszul vezetnek. Nagyon mocskosak. Ki tudja miért?
Lehet, hogy alulfizetettek,túlhajszoltak, de sok magyar életébe került ez már.
F_Viktor
@1magyar: A kepen magyar kamion lathato!
volvós
@F_Viktor: Méghozzá - ha jól veszem ki - a Waberers ( Orbán csókosa ) akinek a soförjei erdélyböl, és romániai ( gyakorlat nélküli ) szöröstalpuak, éhhbérért !!
wagabund
ha a söfőr ébren van, nem történik ilyen baleset, még akkor sem, ha a leállósávban igazoltatnak...

a fiatal hölgy hősi halott.
F_Viktor
@volvós: Igen, napocskas a kamion.
Roman sofor mar nem nagyon van koztuk miota megszuntek a roman franchise-ok. Persze a jobbakat, gyakorlattal rendelkezoket vettek at magyar csoportok is.
De Belgiumban lattam mar neger sofort napocskas kamionban.

Waberer Gyorgy tavaly kilepett a cegbol, gondolom nem onszantabol, miutan egy evvel azelott a nemzetkozi buszozas businessrol beszelt.
Tehat osszerughatta a port orbannal.
Az igaz, hogy a zrt.- ben ott vannak a fityeszes nagykutyak.
F_Viktor
@wagabund: Nem az elalvas lehetett a pdoblema, hanem a kovetesi tavolsag be nem tartasa.
Nezd meg, autopalyan milyen sok kamion 90-el vonatozik, 4-5 meterrel mennek az elottuk halado seggebe.
nemjoezigy
@volvós: Igazad van! nem ez az első eset, hogy meg kell halnia valakinek, hogy rájöjjenek,- REMÉLEM RÁJÖNNEK- az ésszerűtlen utasításaik megváltoztatására!
nemjoezigy
Mérgemben és tehetetlen szomorúságomban újra végigolvastam és értékeltem, és nem tudtam mit kezdeni ezzel az infóval: "nyugat-magyarországi határrendészeti igazgatóságának határvadász mélységi ellenőrzési osztályán járőr beosztásban". Erre mi szükség? Miért nem nyugat Magyarországon teljesít szolgálatot? Lehet, hogy van rá magyarázat, de rossz emlékeket idéz fel az ilyen távoli munkavégeztetés!
1magyar
@F_Viktor: Én is azt néztem, de román sofőrről írnak. Nem eladta a cégét a W?
F_Viktor
@1magyar: Nem talaltam utalast a cikkben a soforre, de elkepzelheto, hogy roman.
Errol jut eszembe, mi van azzal a 3 ezer fiatallal akit ingyen kepez ki orban eppen Waberer Gy. javaslatara?
Na, akkor lesz majd ereszd el a hajam Europa utjain, ha azok majd evy 40 tonnas kamionba ulnek.

Szerinrem W.Gy. eladta reszvenyeit. Annyit hallottam, hogy egy uj angol (resz)gulajdonos jott kepbe.
Angliaban eppen penteken lattam Dover-London kohott az M20-as es 25-os tele van Wabbis kamionokkal. Km-enkent 2-3 jott szembe.
F_Viktor
@1magyar: No, akkor tenyleg valoszinuleg roman allampolgar, s 4 kezben vezettek.
De akkor az is kiderult, hogy nem tartotta be a kovetesi tavolsagot, mert ellenkezo esetben meg ha matat is a fulkeben,v agy neki, vagy a tarsanak eszre kellett volna vennie a leallosavban allo ket autot.
papa.49
@volvós: Végül is igaz lett a Pestimrére egy családi házba bejelentkezett 1400 román söfőr, itt a bizonyíték!!!Elaludt a tetű, mert Romániából indult van kettő, három ,,vezetői kártyája,, különböző nevekre, ha a söndörök keresik azt hazudja, hogy ,,az országhatárig vezetett, vagy előre utazott Bécsbe a váltásra,, naponta hallom ezeket a történeteket!!!
A ma kezdődött igazoltatásról annyit ma megjártam Debrecen, Nyíregyháza utat egyetlen rendőr autót láttam a 460 km alatt Ebes határában állt, és azt skubizta, ki előz a záróvonalon!!!
havasigyopár
Rosszkor, rossz helyen álltak. Mindíg ezt csinálják! Rossz a tanító mesterük, a fő fő atyaisten a kormányban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.