Magyarország nem rabszolgaként lépett be az Európai Unióba (EU), nem elszenvedője az EU-nak, hanem aktív tagja, alakítója – mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kedden az M1 műsorában.

Kósa Lajos ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a közeljövőben nagy viták várhatók Brüsszellel az adópolitikáról, az energiaárakról, a foglalkoztatáspolitikáról és a migrációról.

A frakcióvezető úgy fogalmazott, Magyarország nem eltartottja az uniónak, mert rengeteget ad például a piacnyitással, valamint a tőke és a munkaerő szabad áramlásával, ezért lehet saját véleménye.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Egyébként meg ha nem jönnének az Unióból a milliárdok, lelehetne húzni a rolót
te kétbítes !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Szerintem pedig ideje lenne komolyan végiggondolni ezt a problémát. Mert a helyzet nem olyan egyszerű, ahogy gondoljátok. A Nemzeti együttműködés rendszerében Orbán uralkodási ideje alatt már három gazdasági irányzat fejlődött ki. Matolcsy-féle, Varga-féle, és a legújabb a Kósa-féle. Az első szempont, hogy nem mindegy, melyik kerül felülre. A második szempont, hogy melyik keresztezi a másikat és hogyan. Amiben közösek: mindhárom életveszélyes.
aremy
lala igazad van nem Magyarország az unyió eltartottja csak ti .
Köb Jani
@dr. prédikátor: Nagyon igazat kell adnom @Apatszerek: ma 12:59 kommentjében foglaltaknak. Értékrendje mindenkinek kell, hogy legyen, de ez nem jelent azt, hogy jó látja azt amihez véleményt alkot!
kukac50
Magyarország csak kitartott! Ha nem jönnének az unós pénzek akkor államcsőd lenne!
A gazdaság még olyan százalékban sem teljesít mint ami elvárható lenne az aktuális évben, mert fele pénzt ellopják.
simmering73
Magyarország az intenzíven fekszik és euroinfúzióra van kötve. Ha lekötik róla (rövidesen) meghal. Akkor pofázz majd hülyegyerek.
evacica
Lala már megint hülyeségeket beszélsz, igaz az, ha hallgattál volna talán te is bölcs maradtál volna! Ha az EU nem adna annyi pénzt , ne lehetne ennyit lopni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.