Magyarország nem rabszolgaként lépett be az Európai Unióba (EU), nem elszenvedője az EU-nak, hanem aktív tagja, alakítója – mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kedden az M1 műsorában.

Kósa Lajos ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a közeljövőben nagy viták várhatók Brüsszellel az adópolitikáról, az energiaárakról, a foglalkoztatáspolitikáról és a migrációról.

A frakcióvezető úgy fogalmazott, Magyarország nem eltartottja az uniónak, mert rengeteget ad például a piacnyitással, valamint a tőke és a munkaerő szabad áramlásával, ezért lehet saját véleménye.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Egyébként meg ha nem jönnének az Unióból a milliárdok, lelehetne húzni a rolót
te kétbítes !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Az ország nem is eltartottja, csak pártunk és kormányunk, valamint a haverok!
magyarbakancs
"Magyarország nem eltartottja az uniónak, mert rengeteget ad például a piacnyitással, valamint a tőke és a munkaerő szabad áramlásával, ezért lehet saját véleménye."
A véleménnyel az a baj,hogy nem mindig megfelelő.
interceptor
Csak te vagy kitartottja az országnak, meg az ingyenélő, korrupt, haverjaid!
nyanya001
Az biztos !
Nem rabszolgaként lépett be az Unióba, de ti rabszolgákat csináltatok
több millió emberből !
Már megint feleslegesen jártattad azt a lepcses pofádat.
aremy
lala ha én is is ekkora fax lennék ki állnék a dombtetőre és üvöltözném szerte szét még még még!
nyanya001
Egyébként meg ha nem jönnének az Unióból a milliárdok, lelehetne húzni a rolót
te kétbítes !
Aki Én
Tehát ha a retek kormányzás miatt százezrek vándorolnak el, akkor azzal mi adunk az eu-nak. Vagyis jár a sok ezer milliárd eurós támogatás.
upsz...
human
Saját lábon állunk, mint Orbán Ráhel.
Magyarországon minden 1 forint előállított termék 3 forint ráfordításba kerül. Ennek már rég legalább 1-1 arányban kellene lennie. Ha majd lecsappan az EU támogatás akkor majd megmutathatjuk mennyire hasznosan költöttük el az EU-tól kapott ezermilliárdokat.
Hellcat
Nem-e? :D Ez Egyik legnagyobb nettós ország vagyunk te fasz. Ha nem raknátok zsebre az EUs pénzeket mondjuk lehet tényleg nem lennénk már azok.
Eladott Ország
"Jaj annak az országnak, amelyben Kósa Lajos – az összes többi mellett – hirtelen elkezdi
megszakérteni az Európai Uniót is. Téged sem az eszedért szeretünk Lajos!
Kósa Lajos, minden kupakok, tuszik és hutuk világszínvonalú szakértője, a Fidesz reklámarca, akin – meggyőződésem szerint – a függöny mögött álló társai is kétrét görnyedve szoktak röhögni, elemi erővel szállt bele tegnap mindenkibe, aki nem Orbán Viktor, nem a Fidesz és ne a letelepedési kötvényes jótétemény. Elég baj ez nekünk, már amennyiben a főnöknek már régen ki kellett volna merészkednie a dolgozószobájából és eligazítást tartani a nemzetnek. De mivel ez nem megy neki – lassan már megtámasztva sem érdemes kiengedni a reflektorok fényébe ­, időről időre ezt a határtalanul buta frakcióvezetőt tolják a mikrofonok elé. Németh Szilárd agytekervényeit bizonyára masszírozzák ilyenkor valahol a színfalak mögött."
aremy
@nyanya001: azért ne tessen pazarolni jól jön az még. legyen csak 1bites.
dr. prédikátor
Kupak lala! De titeket ingyenélőket MI tartunk el!!! Sajnos!!!
Apatszerek
@dr. prédikátor: Szomorú, hogy leragadtál a mocsárba, a többiekkel együtt, ennél többre értékeltelek, sajnos tévednem kellet, valami újdonsághoz juss már hozzá, vélelmed altató.
dr. prédikátor
@Apatszerek: Fidesz nyaloncokkal nem kommunikálok!!!
Apatszerek
@dr. prédikátor: Most is tévedsz, szokásod szerint, nagyon marasztal a mocsár kitörni képtelen vagy belőle, ez nem a prédikátorok tulajdonsága, vagy már nem is a prédikáció de a csak már az azért se éltet,?...Te világi nyaloncokkal vagy egyenértékben.és nem tudsz kommunikálni értelemmel ezért okoztál nálam leértékelést!
Kutyuska
@Eladott Ország: Nagyon jóindulatúan fogalmaztál rizsa Szilárddal kapcsolatban. Agytekervények?
szép új világ
Egy Kósa nyilatkozat után tényleg büszke rezsi Szilárdra a családja!
nevemnick
Valóban?

Nem eltartottja, csak a qrvája, aki arra vár, hogy tele legyen mindkét bukszája

Ennyi.
Szókrakész
" rengeteget ad például a piacnyitással, valamint a tőke és a munkaerő szabad áramlásával, "

Ez totál igaz.
A nyugat kivisz minden pénzt innen.
Nekünk meg itt hagyják a virtuális növekvő GDP számokat, amit a hajunkra kenhetünk.
Sámannus
Lala csak akkor beszél hülyeséget, ha mozog a szája
Eladott Ország
@Kutyuska: Igazad van, Kósánál még csak a két lábon járás (bipedalizmus) -emberré válásának folyamatában- csak az egyik legfontosabb állomása figyelhető meg. Nála még nem fejeződött be lemaradt az evolúciós, a homo sapiens fejlődés folyamata.
dr. prédikátor
@Apatszerek: Na figyelj ide te nagyokos "keresztapa"Te és én sose leszünk egy hangon!!!Útálom a jobbikot is meg a fütyiszt is ! nekem más az értékrendem!!!
Eladott Ország
"Lali! Jól értem, hogy szerinted Magyarország kiskorú, az Unió a szülő, akinek kötelessége
eltartani nevezett dedet, ebből eredően kiskorúnak jogában áll beleszólni – pontosabban, titeket ismerve nem beleszólni, hanem megmondani ­, hogy a szülő mire fordíthatja a családi
költségvetést? Hogy van ez pontosan, Lali? Mióta vagyunk mi kiskorúak, amikor évek óta azt
üvőltözitek, hogy mi szuverén, meg szuvenír és erős és független és a tök tudja micsoda vagyunk és több tiszteletet követelünk? Most meg bepisilünk ­bekakilunk és szopjuk az ujjacskánkat? Jól értem Lali, hogy te most elismerted, hogy Magyarországot az Unió tartja el és itt döglenénk halomra nélkülük? Baj lesz ebből, Lali! Kikapsz a vezértől, meglátod. Mehetsz a végén barackmagot hámozni L. Simon kollégád vállalkozásába."
F_Viktor
Jajj, Lala, megint radborult a kannasbor?
Eladott Ország
@F_Viktor: Világ Alkoholistái Egyesüljetek! Kósa, Szanyi, Pálffy ,Juncker, Schulz és a sor tetszés szerint folytatható...
Cefi
Kósa: Magyarország nem eltartottja az uniónak.

De igen.
justhpeter
Szerintem pedig ideje lenne komolyan végiggondolni ezt a problémát. Mert a helyzet nem olyan egyszerű, ahogy gondoljátok. A Nemzeti együttműködés rendszerében Orbán uralkodási ideje alatt már három gazdasági irányzat fejlődött ki. Matolcsy-féle, Varga-féle, és a legújabb a Kósa-féle. Az első szempont, hogy nem mindegy, melyik kerül felülre. A második szempont, hogy melyik keresztezi a másikat és hogyan. Amiben közösek: mindhárom életveszélyes.
aremy
lala igazad van nem Magyarország az unyió eltartottja csak ti .
Köb Jani
@dr. prédikátor: Nagyon igazat kell adnom @Apatszerek: ma 12:59 kommentjében foglaltaknak. Értékrendje mindenkinek kell, hogy legyen, de ez nem jelent azt, hogy jó látja azt amihez véleményt alkot!
kukac50
Magyarország csak kitartott! Ha nem jönnének az unós pénzek akkor államcsőd lenne!
A gazdaság még olyan százalékban sem teljesít mint ami elvárható lenne az aktuális évben, mert fele pénzt ellopják.
simmering73
Magyarország az intenzíven fekszik és euroinfúzióra van kötve. Ha lekötik róla (rövidesen) meghal. Akkor pofázz majd hülyegyerek.
evacica
Lala már megint hülyeségeket beszélsz, igaz az, ha hallgattál volna talán te is bölcs maradtál volna! Ha az EU nem adna annyi pénzt , ne lehetne ennyit lopni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.