A rendőrség és a Kúria szerint sem volt probléma az applikációval. Most egy harmadik fórumon is a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak kedvező döntés született.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
@quadrocopter: Nem bírják elviselni, ha valaki ellentmond nekik! A bíróságok a maradék gát az önkény útjában, ezért támadják őket, ahol csak lehet. Micsoda dolog, hogy ha van egy ítélet, máris kiáll a párt embere, és megszakérti az ítéletet, mint egy huszadik senki. Lehet vitatni, de már olyan sokszor hallottuk, hogy tegyen feljelentést! Nyugodt lehet, az ügyészség befogadja. Ja, hogy az nem hoz annyi politikai hasznot? Így, meg az emberek kevésbé tájékozott része (hogy finom legyek!), azt hiszi, hogy ez az igazság, "mert bemondták a tévében!"
Eladott Ország
"Ez a kormány képtelen helyén kezelni a humort, a kritikát. És miközben persze végtelenül
szomorú, hogy ebben a gyalázatos kampányban egyedül a viccpárt képes (civilek támogatásával) valami igazán szóra érdemeset villantani, az állampárt úgy vetemedett a magyar emberek önkéntes felajánlásaiból készült plakátok megsemmisítésére, hogy közben minden előzetes várakozás és közvélemény kutatás szerint toronymagasan vezet a hülye kérdésükre adható hülye válasz. Hát igen, lassan hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a Fidesz egyetlen komoly ellenfele a Kétfarkú. Nem csoda, hogy csírájában akarják elfojtani minden kezdeményezésüket. Mint Kim Dzsong Un a gúnyt."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.