Gyűlnek a nolimpiás aláírások, de senki sem tudja, hány kell belőlük, és azt sem, hogy kik (nem) írhatnak alá. Talán elég a 138 ezer szignó, talán nem. Talán beleszámolják a Budapesten csak tartózkodási hellyel rendelkezőkét, talán nem. A Political Capital választási szakértője próbál rendet tenni a káoszban. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Nem gond az aláírásgyűjtést torpedózó rendőrsorfal Tüntetésekkel puhítanák a NOB-ot a párbeszédesek Falus Ferenc is gyűjtött aláírásokat a népszavazási kezdeményezéshez A kormány közeléből figyelmeztetés érkezett: lehet, hogy mégsem elég 138 ezer aláírás a Nolimpia népszavazási kezdeményezéshez. Az üzenet egyértelmű. Senki ne higgye, hogy a kormányoldal nem fog minden lehetséges eszközt bevetni annak Gyűlnek a nolimpiás aláírások, de senki sem tudja, hány kell belőlük. A Political Capital választási szakértője próbál rendet tenni a káoszban.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ha most változik a szám, akkor ki kell hozni a géppuskát a patyolatból.
karma1
Csodalkoztam volna, ha az elmebeteg kedves vezeto nem valtoztatja meg VISSZAMENOLEG a kovetelmenyeket...
Ezert mondtam mar tobb cikknel es hsz-nel is, (amikor kerdeztek , hogy mit szol a Nolimpiai szavazashoz), hogy amikor a Nemzeth Elmebetege azt mondta, hogy MOST nem nyilatkozik, majd AZUTAN fog, amikor osszegyultek az alairasok.
Nana, hogy igy tett: amikor latta, hogy sokkal tobb jott ossze, mint 138 ezer, akkor jott a jatekszabalyok megvaltoztatasa, hogy:
"na kerem, igen, nekunk eleg a 138 ezer alairas, DE nem fogadjuk el : a 18 evesnel idosebb, 76 evesnel fiatalabb, NEM a Cinege utcaban lako, NEM noi szavazo, NEM katolikus, NEM munkanelkuli , NEM europeer,. NEM,... stb... alairasat, mert...

Es akkor marad talan EGY ervenyes alairas...
Naugye, hogy lesz olimpia Magyarorszagon?
Hat a Gazdaallat megmondta..
aremy
pedig egy sem lásd a migráncs szavazást.csak a megmondónak kell megmondani!
JAJMÁR
Mégis érdemes gyűjteni az aláírásokat! Sőt! Ha ezek után nem lesz népszavazás, már senki le nem mossa a kormányról, hogy "csakazértse", hiszen a népakarat egyértelműen látszik
"Róka fogta csuka"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.