Ma Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa – jelentette ki Lázár János kedden Hódmezővásárhelyen.

Az elmúlt öt év egyik legkomolyabb kormányzati eredménye a közbiztonság javulása. Hozzátette: a következő választási kampány nem a közbiztonságról fog szólni, ellentétben 2010-zel.

Lázár szerint ma Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa

Míg 2006 és 2010 között radikálisan romlott a közbiztonság, azóta csaknem felére esett vissza az elkövetett bűncselekmények száma. Az elmúlt években ötezer rendőr állt szolgálatba, most pedig további háromezer határrendész kezdi el munkáját. Három év alatt 50 százalékkal emelkedik a rendőrök fizetése, emellett jelentősen sikerült javítani a felszerelésükön is – hangsúlyozta.

Hódmezővásárhely a megyei jogú városok közül az egyik legbiztonságosabb, voltak olyan évek, amikor nem történt életellenes bűncselekmény és jelentősen csökkent a rablások száma is. A városban csaknem háromszáz kamera figyeli a köztereket, ez jelentősen javítja az elkövetett bűncselekmények földerítését, ennek komoly a visszatartó ereje.

Kiemelte, hogy országszerte jelentősen javult a közlekedésbiztonság is, néhány esztendővel ezelőtt évi 1200-1300 halálos baleset történ az országban, a KRESZ szigorításának és az útfelújításoknak köszönhetően ez 6-800-ra mérséklődött.

A Miniszterelnökség vezetője kitért arra, a kormány szerdán dönt a 47-es út négysávúsításának ütemezéséről. A terveknek 2018 decemberére kell elkészülnie, a kivitelezés 2021 végére fejeződne be – tette hozzá.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Igen! Ezt a tényt azok a civil szervezetek is igazolhatják, akikre 50 rendőr rontott "házkutatási" vagy poloska elhelyezési céllal, majd aztán lecumizta a pacit a törpe kajmán!

Van jogbiztonság az NVB nevű gittegyletnél is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Próbálnátok ki az életet, ha n az üvegpalota falai mögött élnétek. Biztondági emberek, amyagi támasz nélkül, a szomszéd jóindulatára bízva magatokat! Jó esetben 100000 ft - ból.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/12/es-miutan-minden-hazaarulo-liberalist-munkataborba-zartak/
Ez a nap is úgy indult, mint a többi. A párthatározatnak megfelelően reggel felkelt a nap, lassan lecsöpögött a kávé az M&M (Mészáros és Mészáros) gyártmányú kávéfőzőből, amibe kizárólag az M&M márkájú kávé kompatibilis. Igaz, mást nem is lehet kapni. A Keményen Dolgozó Kisember elszürcsölte a pörkölt tevepata és disznószar aromájú nedűt, elöblítette a csészét a vödörben, amibe az esővizet szokta gyűjteni. Ivásra kizárólag az M&M márkájú ásványvizet, illetve a Nemzeti Csapvizet lehet használni, már akinek telik rá.
Mióta a Magyar Orbánság csatlakozott Putyinisztánhoz, egycsapásra megszűntek az országot fenyegető bajok és gondok. A csatlakozás óta hetvenöt atomerőmű épült fel csak a Felcsút Lovasberény tengelyen, nőtt a közbiztonság, az ellenséget gyakorlatilag jobb belátásra térítette a kormány a munka­ és átnevelőtáborokban, folyamatosan emelkednek a bérek. Mióta a fizetés 100 százalékát be kell fizetni a kincstárba, azóta ezzel sincs gond. Cserében az állam ingyen étkezést és ötévente új váltás ruhát biztosít minden polgárának. Az olimpiai belépő állampolgári jogon jár mindenkinek, a 20 éve folyamatosan tartó Magyar Olimpiai Játékok rengeteg érdeklődőt vonz az év minden napján. A Nemzeti Büszkeség Órájában a Nemzeti Tévében mindig felolvassák, aznap mennyi aranyérmet nyertek a magyar sportolók. Jó itt élni! – sóhajtott fel a Keményen Dolgozó Kisember. Gondosan visszacsúsztatta a fotót a tárcába, háromszor meghajolt Harrach Péter és Hoffmann Rózsa lovasszobor ­csoportja előtt és ruganyos léptekkel megindult a Szép Jövő Sugárút irányába.
simmering73
Minden szava hazugság! Amikor fényes nappal bármikor, bárhol kirabolnak, megkéselnek? Sötétedés után kifejezetten bátorság az utcára menni. A börtönök túlzsúfoltak és újakat kell építeni. A közutakon hullanak az emberek mint ősszel a legyek. Néhány napja írták, hogy a véda szart se ér, nem csökkentek a balesetek. Követelem, hogy vezessék be a politikusoknál a drogtesztet.
szép új világ
Ugyan már, ki hiszi el egy szavát is ennek a hazugovicsnak?
papa.49
Lázas lézeresszarjankó menjél ki az utcára testőrök nélkül este majd megtudod mennyire biztonságos az ország!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.