Érvényesítette már az őstermelői igazolványát? Ha nem, még március 20-ig megteheti. Az őstermelői igazolvánnyal rendelkezők akkor tudják biztosítani a folyamatos őstermelői jogviszonyt, ha 2017. március 20-ig érvényesítik igazolványukat. Azok az őstermelők, akik hatályos, új típusú (2016. december 31-ig 257 ezer új típusú igazolványt igényeltek az őstermelők) igazolványuk mellett még nem rendelkeznek a 2017. adóévre vonatkozó értékesítési betétlappal, annak kiváltását – a jogfolytonosság megőrzése érdekében – 2017. március 20-ig kérelmezhetik. A március 20-ig történő érvényesítéssel az igazolvány érvényessége 2017. január 1. napjára visszamenőleges, ezáltal biztosítható az őstermelői jogviszony folyamatossága. Az érvényesítéshez a bejelentett állandó lakóhelye, vagy a tartózkodási helye szerint illetékes falugazdászt kell megkeresnie a termelőnek. Az ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok elérhetőségei megtalálhatók a NAK honlapján.

Forrás: gazdahely.hu
Feltöltő: gazdahely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez az az igazolvány, amivel ki lehet kerülni az adófizetést? Nosza, akkor gyerünk. Elég, ha a hülye melós fizeti, nekünk, ""őstermelőknek"" nehogy kelljen már adóznunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.