Valamit keresett a kamion fülkéjében, nem figyelt az útra, ezért sodródott a leállósávba – az RTL Híradó információja szerint ezt mondta kihallgatásán az a kamionos, akit azzal gyanúsítanak, hogy hétfő reggel halálra gázolt egy 23 éves rendőrnőt az M5-ös autópályán.

A másik járőrt továbbra sem tudták kihallgatni, egyelőre altatják a kórházban. 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wpym
Mindenkit hazavarnak, ot mar hiaba...

Nyugodjon bekeben.
gulyasgyula
Nem tudom mi indokolta a leálló sávba való intézkedést ?? Biztos meg volt rá az ok mert általában ilyet nem látni DE MIT KERESET A MOCSKOS ROMÁN A LEÁLLÓSÁVBAN ...A ROMÁNOK MENNEK MINT EGY ŐRÜLT ...TAPASZTALATBÓL TUDOMMMM...--B Ö R T Ö N T--NEKI ..
papa.49
@gulyasgyula: Nem fog kapni, nyugodt lehetsz...
Engem igazoltatott a rendőr a 4 főút ceglédberceli emelkedő kezdetén a román kamion mint az állat a forgalom elől elzárt területen előzött egy másikat, szóltam a rendőrnek ,,nem látja mit csinál a bocskoros,, tudod mit mondott ,, én semmi szabálytalant nem láttam,,
Erről ennyit!!!
Peller Anikó
Autópályán baszogatni az autósokat némi (némi?) büntetés beszedése miatt veszedelmes dolog. Itt most nem jött be.
SystemError
Én mindenkit sajnálok az ügyben. A rendőrnőt és a 15 éve 20 órát balesetmentesen vezető sofört is. Aki 20 órát vezet néha le kell nyúlnia...Lássuk be ez akárkivel megtörténhetett volna sajnos, hogy egy kicsit imbolyog vezetés/matatás közben..Tényleg az a tanulság ebből, hogy igazoltatni csak szabálytalanság elkövetése miatt volna szabad autópályán...Másrészről be van kamerázva az egész, szóval lehet küldeni a csekket, ha valami van, nem kell oda rendőr csak ha el kell fogni valakit..
1magyar
@SystemError: Ebben igazad van, indokolt esetben igazoltassanak csak,a kamera mi a francnak van?
Bár a románok sok balesetet okoznak, de őket is pihenőknél el lehet kapni ill. a csekket a rendszám alapján is ki lehet küldeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.