Napi blogválogatás a magyar blogtermés javából. Rogán Antal. Menj haza, és nézd meg a házad mennyit tágult a belvárosi ingatlan eladások után. A garázsba is nézz be, ott van a letelepedési kötvények eladásából neked járó rész. Érdemtelenül lettél miniszter a józan ésszel szemben, de neked most már alaptörvény szakértőnek is muszáj lenned, csak mert a gazdádnak Ákos a haverja, te meg fényesre nyalod a seggét ezért akár mindkettőnek. Na akkor ha a szólásszabadságot akarod értelmezni, magyarázd már el a kis családodnak a saját lábon állást apuka szerint, de a többitől menj nagyon messze, mert az ottani apák, nagyapák a szart is kiverik belőled, de csak azért, mert már nagyon utálnak azzal együtt amit képviselsz.

Forrás: blogaszat.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Perggető: hinnye!! Ezt azért nem kellett vóna idekaparni!! Anti meg Tekigyelmed? Itt valami erkölcsi fertő bukkanódik elő!:-))))
Perggető
Ez igazán gonosz írás. Mindenki csak a politikust nézi, nem az embert. Pedig én szívesen összekötném Antival az életem.
Cefi
Arany drága pofája! Ilyenkor melyik valagban bújkálsz kicsi drága @Pergető: ?
Vagy perggő állapotban levő @Bringás: ?
Nessy
Azt tudjuk, hogy állítólag a politikus is volt ember, csak mára elfelejtette, az milyen! Emberség, empátia ? Egy csörgő kigyóban több van, mint Rogánban, meg az egész frakcióban, kormányostól, vezérestől!
silber13
@Perggető: hinnye!! Ezt azért nem kellett vóna idekaparni!! Anti meg Tekigyelmed? Itt valami erkölcsi fertő bukkanódik elő!:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.