„Névtelenül, arctalanul gúnyolódtak velem szemben, undorító megjegyzéseket tettek, pedig nem is ismernek”

– mondta Drotár Adrienn, aki megunva a támadásokat kilépett a Magyar Polgárok és Gazdák Pártjából már egy nappal az után, hogy bemutatkozott a hajdúszoboszlói tévében – írja a hvg.hu.

Az ingatlanosként és fogtechnikusként bemutatott fiatal hölgy politikai karrierbe kívánt kezdeni a Magyar Polgárok és Gazdák Pártjában.

Az interjú, amelyben egyebek mellett arról beszélt, hogy „ponzorokat” keresnek, fénysebességgel terjedni kezdett az interneten, miután a Tumblr közössége, majd a 444 is felfigyelt rá.

Drotár Adrienn a szerdai Borsnak azt mondta, már egy nappal az interjú után kilépett a pártból a gúnyolódások és a lejárató cikkek hatására. Azt mondta, nem pénzkereseti céllal szállt volna be a politikába, hanem hogy embertársain segíthessen. Eddig csak vitte a pénzét a politizálás.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Úgy néz ki, egy fogtechnikusnak és ingatlanosnak nem kell sokat tanulni, műveltnek lenni meg kifejezetten hátrány lehet. De politikusnak azért kell némi ismeret, az sem árt, ha az ember lánya tud helyesen fogalmazni. Sokat nem lehetett megtudni a programjáról, az elképzeléseiről, de azt a keveset is agyoncsapta a műveletlenségével. Na meg úgy néz ki, fogalma sincs arról, hogy aki politikával akar foglalkozni, annak nem több tonna szempillafestékkel, rúzzsal, köldökig nyitott dekoltázzsal kell megnyernie a táborát, vagy a "ponzorait", hanem valami mással.
De bárcsak így, ilyen gyorsan eltakarodnának más politikusok, politikusjelöltek is, akiket megérdemelten gúnyolnak. Sajnos, a legtöbbnek rinocérosz bőre van, vagy annyira ostoba, hogy dicséretnek hallja a bírálatot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Nem kell a gazdák nyakára ültetni senkit aki ingyenélő,elég az agrárkamara!
papa.49
@Eladott Ország: A Kis Kabos volt a főszereplő, ebben táncolt a nyanya a függönyben amit most viselt, csak a címében nem vagyok biztos ha jól emlékszem ,,A veréb is madár,, ...
Eladott Ország
@papa.49: A veréb is madárban a női főszerepeket Piros Ildikó és Medveczky Ilona játszotta.
Lehet, hogy az utóbbi volt az oboa bűvésznő.
papa.49
@Eladott Ország: Ezt a filmet nagyon régen láttam igaz akkor vagy ötször, de igazán csak az Abodi jelenete maradt meg bennem mikor küldözgeti ki a bolgár levával, a rubellal, az NDK márkával, fizető nézőket, ott hangzott el ez, és a nyanya ott táncolt...
Eladott Ország
@papa.49: Kuriózum volt sztriptízt látni 1968-ban mozikban. Talán az első ilyen film volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.