Tippeljen velünk, mi lesz az első kérdés. Szeretne-e 2024-ben Budapesten tapsolni a magyar sportolók olimpiai sikereinek?Szeretne-e 2024-ben Budapesten tapsolni a magyar sportolók olimpiai sikereinek? A Fidesz ma kezdődött háromnapos kihelyezett frakcióülése után nemzeti konzultáció indul – erről a Heti Válasz holnap megjelenő számában olvashatnak. A kormány ezzel akarja ismét dominálni a közéleti napirendet, miután a nyilvánosságot az elmúlt hetekben teljesen eluralta a Momentum Nolimpia című népszavazási kezdeményezése. A témákat évértékelőjében már Orbán Viktor is előrevetítette, így márciustól „Brüsszel” intézkedéseiről és a „Soros-szervezetek” átláthatóságáról lehet majd levelezni a kormányzattal. Az olimpia a Heti Válasz értesülése szerint nem szerepel a konzultációra feltett ügyek között (cikkünk első verziójában tévedésből még ez szerepelt), de ha a kormány mégis meggondolná magát, pár kérdéssel szívesen segítünk.

Forrás: index.hu
Feltöltő: nevemnick
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Hogy nem tud ez a kormány belegárgyulni a nemzettelen konzultációkba, pedig pár száz millióból, vagy az eddigi konzultációkból milliárdjaiból meglehetne az országot és polgárainak helyzetét ,,védeni".
Köztársaságot!
bakegya
www./tordelmagyar.hu/szeged_hirekkukon_akadt_a_kormanyfo_ebedje_a_fehertoiban/2506370/-ennek a nincstelen szegény embernek úgy kell EZ AZ OLIM-PIA MINT EGY FALAT KENYÉR-
Az "MEGLEPETÉS LESZ" mibe kerül A MAGYAR NEMZETNEK!!!
eugen4402
Kérdezni persze lehet. Konzultálni is...
Pl.: - Szeretne emberi viszonyok között élni..?
- Szeretne kigyógyulni a kínzó betegségéből..?
- Szeretné-e a gyerekeit, unokáit normális iskolába járatni..? stb...
Esetleg ezekre a kérdésekre is válaszolnánk, ha valaki feltenné őket...
nevemnick
@eugen4402: ezek nem olyan ,,kínzó" kérdések a vezír és csapata számára. Ez csak nyolc és félmillió embert érintenek. Az olimpia csak annak másfél millió fejbenhülyének az agyréme, akik csak azt tudják szajkózni: a zolimpia hasznos és nyereséges lesz...
...persze csak a suttyó csapatnak
nyanya001
A nemzeti elmebeteg megint konzultál vagy 2 milliárdért !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.