Harc Brüsszel ellen, valamint a Soros György-féle civil szervezetek átláthatósága - ezek a kormány aktuális top témái a jelek szerint, ugyanis erről fogják megkérdezni a lakosságot házhoz küldött levélben - értesült a Heti Válasz. Azt próbálják megértetni az emberekkel, hogy mindez fontosabb, mint holmi budapesti olimpia.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Elég későn kapcsoltak...bár lehet már tudják, hogy úgy is elkaszálják a dolgot szóval nem nagyon aggódnak az aláírásgyűjtés miatt.
solidedge
A konzultáció eredményeként visszakerül egy-másfél millió a Fidesz füleinek zeneként hangzó igen szavazat. Erre azt mondja a Fidesz, hogy Magyarország döntött. Uraim, amit a Fidesz győzelemnek könyvel el az a világ normális részén értelmezhetetlen zagyvaság. Hát tényleg ekkora balga a magyar hogy ezzel azonosul? Attól hogy van egy velejéig romlott elhülyült párt hazánkban nem kellene velük hülyülnünk.
DR Eric CARTMEN
Komolyan, erre a baromságra most megint kidobnak laza 2-3 milliárd forintot ?? Tényleg -- meddig kell még ezeknek az idiótáknak a hobbijait pénzelnünk ??
RonaGyuri
@solidedge: sajnos a dolog úgy áll, hogy ezek a műveletlen paraszt-suttyók csak rájátszanak a nép az isten adta nép, mely ... legócskább legocsmányabb zsigeri bornírtságaira: a pirézekben, a zsidókban és bárkiben szívesen megtalálják a saját hibáik bűnbakjait!
F_Viktor
Kerdeznem azokat a csimbokos seggu fityeszes birkakat akik az Olimpia megrendezese miatti budapesti nepszavazas miatt aggodtak a szerintuk ertelmetlen kozpenz koltesert, most mi a velemenyuk az ujabb orszagos konzultációrol??
Ilyenkor a kozpenz az smafu?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.