Hiába jött politikai szempontból kapóra a Fidesznek az OLAF-jelentés, korántsem biztos, hogy a kormánypártnak érdekében áll az ügy valamennyi szálát kibogozni –derül ki a HVG legújabb számából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...az Európai Csalásellenes Hivatal (OLAF) által feltárt korrupciógyanús ügyek valódi feltárásában nem érdekeltek a rendszerváltás óta működő pártok. "

A Gripen kenőpénzek ügyének a feltárásában sem érdekeltek, vagy az autópálya felülszámlázásokban vagy az olajszőkítések ügyének feltárásában sem érdekeltek ezek a bűnszervezetek!
Egyedül nekünk - mindannyiunknak - lenne érdekünk a tiszta közélet.
Ők nagyon jól elvannak a zavarosban való kapirgálással...
Ne hagyjuk!
relatív
Hiába adták az OLAF ' szájába ' azt a sejtés-dömpinget, ha végül vissza fordulhat a találat, mert - nagyrészt, már a állandó időhúzással korábban, majd a 'befejezéskor' később IS sárosak a mai regnálók !

Működésük tele van sáros ügyekkel, amit az OLAF saját kezdeményezésre IS már felvetett, amiről hazai ismeretünk nincs, mert titkolják !
dr. prédikátor
Ugyan miért is állna érdekében a teljes vizsgálat???Hiszen a fütyi-sz kormány nyakig benne van!!!Vajon miből is gazdagodott a viktor szopkin és csürhéje???
Béla333
Ugye ha sem Demszky, sem Gyurcsány, sem a Fidesz nem érintett, akkor vagy Medgyessy vagy a portás lehet a hunyó!
Medgyessy azért esélyesebb, mert ő büszkén jelezte, hogy egy kisebb vagyont kapott az Alstom-től!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.